ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πρόβλημα με Αρμενάκα στον Παναθηναϊκό

Νέο πρόβλημα στον Παναθηναϊκό, αυτή τη φορά με τον Πάνο Αρμενάκα να μένει εκτός προπόνησης.

Πρόβλημα με Αρμενάκα στον Παναθηναϊκό

Νέο πρόβλημα στον Παναθηναϊκό, αυτή τη φορά με τον Πάνο Αρμενάκα να μένει εκτός προπόνησης.

Ο νεαρός άσος ένιωσε σφίξιμο στον προσαγωγό και έμεινε εκτός, κάνοντας θεραπεία και γυμναστήριο μαζί με τους Κουρμπέλη, Μπουζούκη, Μαυρομμάτη, Άλτμαν, Κάτσε, Μουνιέ, Σέχου Βέργο, Θεοχάρη.

Η σημερινή προπόνηση περιελάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις πέντε εναντίον δύο και παιχνίδι στο μισό γήπεδο με τρεις ομάδες.

Ήταν η τελευταία προπόνηση πριν το Πάσχα. Η επιστροφή στις προπονήσεις για τους πράσινους είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη 30 Απριλίου στις 5 μ.μ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ