ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Δυνατός στην πρόβα των πλέι οφ ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός έπιασε πολύ καλή απόδοση στο φιλικό με την ΑΕΚ και έδειξε έτοιμος για μια δυναμική πορεία στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν.

Δυνατός στην πρόβα των πλέι οφ ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός έδειξε πως βρίσκεται σε καλή κατάσταση παρά την αγωνιστική απραξία των τελευταίων ημερών. Οι παίκτες του Ρικ Πιτίνο έπιασαν υψηλά στάνταρ απόδοσης στο φιλικό προπονητικού χαρακτήρα με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, δίνοντας την ευκαιρία στον Αμερικανό κόουτς να δοκιμάσει τα “θέλω” του στο παρκέ.

Οι πράσινοι ήταν ανώτεροι και στα τέσσερα δεκάλεπτα του ματς στο οποίο δεν κρατήθηκε σκορ. Για το τριφύλλι δεν αγωνίστηκε ο Ίαν Βουγιούκας, ο οποίος είχε πρόβλημα στη μέση, ενώ στο τρίτο δεκάλεπτο αποχώρησε με ενοχλήσεις ο Παπαπέτρου, με την κατάστασή του πάντως να μην εμπνέει ανησυχία.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.