ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

Ασκήσεις κατοχής και δίτερμα στο Κορωπί (vids)

Ασκήσεις κατοχής και οικογενειακό διπλό περιελάμβανε μεταξύ άλλων η αποψινή προπόνηση του Παναθηναϊκού στο Κορωπί.

Ασκήσεις κατοχής και δίτερμα στο Κορωπί (vids)

Προπόνηση περιελάμβανε το πρόγραμμα των “πρασίνων” για το απόγευμα του Σαββάτου. Οι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Δώνη, έπειτα από το καθιερωμένο ζέσταμα ακολούθησε άσκηση κατοχής 3 εναντίον 3. Κάθε ομάδα που έφτανε τις δέκα πάσες χωρίς… παρέμβαση από την αντίπαλο, έπαιρνε από έναν πόντο. Οι “κίτρινοι” ξεχώρισαν στην άσκηση και μάλιστα έφτασαν τις 36 συνεχόμενες εναλλαγές πασών, μέχρι να κοπεί το σερί από τον Χρήστο Δώνη. Καθ’ όλη τη διάρκεια της άσκησης, ο Γιώργος Δώνης ζητούσε συνεχώς από τους παίκτες του να κάνουν όσο καλύτερες μεταβιβάσεις γίνεται.

Στη συνέχεια, ακολούθησε οικογενειακό διπλό σε όλο το γήπεδο, με τους παίκτες να χωρίζονται σε δύο ομάδες, τους “πορτοκαλί” και τους “πράσινους”. Οι πορτοκαλί αποτελούνταν από τους Διούδη, Γιόχανσον, Μπουζούκη, Καμπετσή, Δώνη, Κουρμπέλη, Ινσούα, Πούγγουρα, Κολοβέτσιο, Χατζηγιοβάνη, Μπουζούκη και Μακέντα (σε διάταξη 4-3-3), ενώ οι “Πράσινοι” είχαν τους: Κότσαρη, Αποστολάκη, Μαυρομμάτη, Θεοχάρη, Χατζηθεοδωρίδη, Σερπέζη, Αθανασακόπουλο, Αλεξανδρόπουλο, Εμμανουηλίδη, Βέργο και τον Κόναν στη σύνθεσή τους, σε διάταξη 4-1-4-1. Στο “διπλο” σκόραρε ο Καμπετσής έπειτα από πάσα του Δώνη, ενώ χρησιμοποιήθηκαν μεταξύ άλλων και οι Βαγιαννίδης (αντί του Γιόχανσον) και Ζαγαρίτης, αντί του Κουρμπέλη. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Καμπετσής θα μπορούσε να κάνει δύο τα τέρματα για την ομάδα του, αλλά το πέναλτι που κέρδισε αποκρούστηκε από τον Κότσαρη.

Νωρίτερα, οι τερματοφύλακες του Παναθηναϊκού εκτέλεσαν εντυπωσιακές ασκήσεις υπό το βλέμμα του κόουτς τερματοφυλάκων, Παναγιώτη Μαλλιαρίτση.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 24.723 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δείτε βίντεο από την προπόνηση στο Κορωπί

https://youtu.be/irGGLqA99_0

Ασκήσεις κυκλοφορίας

https://youtu.be/ach5hgI4rpY

Δίτερμα

https://youtu.be/gLgN3yoi-Kw

Το γκολ του Καμπετσή

https://www.youtube.com/watch?v=5PmryrGEuhY&feature=youtu.be

 

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.