ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Μεγάλη διάκριση για την Εθνική Ελλάδος ΑΜΕΑ!

Η Εθνική Ελλάδος ΑΜΕΑ στο μπάσκετ κατάφερε να προκριθεί στον τελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Γ΄ Κατηγορίας την Σερβία, με πρωταγωνιστή τον Χρήστο Μαρτσάκη.

Μεγάλη διάκριση για την Εθνική Ελλάδος ΑΜΕΑ!

Ο Χρήστος Μαρτσάκης, πήρε από το χέρι την Εθνική Ελλάδος στη νίκη επί της Πορτογαλίας με 61-57, αφού ήταν ο πρώτος σκόρερ με 27 πόντους με 11/22 δίποντα, 5/11 ελεύθερες βολές, 10 ριμπάουντ και 3 ασίστ.

Ο Παναγιώτης Κοντογιάννης έκανε εξίσου καλή εμφάνιση, μοιράζοντας 4 ασίστ και είχε 1 ριμπάουντ και 1 κλέψιμο.

Τα δεκάλεπτα: 8-11, 16-29, 38-51, 57-61 και με αυτή τη νίκη η Ελλάδα εξασφάλισε την άνοδο στη Β΄ Κατηγορία του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Σήμερα η Εθνική Ελλάδας θα αντιμετωπίσει στον τελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Γ΄ Κατηγορίας την Σερβία.

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.037 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...