ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τόμας: “Είμαι ενθουσιασμένος, η ομάδα ανυπομονεί”

Ο Ντεσόν Τόμας μιλάει για την πρεμιέρα της Ευρωλίγκας με τον Ερυθρό Αστέρα, αλλά και την επιστροφή του Τζέιμς Γκιστ στο ΟΑΚΑ.

Τόμας:

Ο Ντεσόν Τόμας μιλάει για την πρεμιέρα της Ευρωλίγκας με τον Ερυθρό Αστέρα, αλλά και την επιστροφή του Τζέιμς Γκιστ στο ΟΑΚΑ.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος με την τωρινή κατάσταση. Έχουμε μπροστά μας το πρώτο παιχνίδι της Euroleague, η ομάδα ανυπομονεί. Δεν θα είναι εύκολο, γι’ αυτό θα πρέπει να βγούμε και να παίξουμε σκληρά. Ο αντίπαλος έχει πολλούς παίκτες με εμπειρία, όπως ο Ντέρικ Μπράουν και ο Τζέιμς Γκιστ, που ήταν εδώ για επτά χρόνια. Θα παίξουν με ενέργεια, θα παίξουν σκληρά. Ο Γκιστ θα επιστρέψει με μεγάλο κίνητρο, όπως έκανε και σε όλη την καριέρα του», δήλωσε ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ των νταμπλούχων Ελλάδας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.