ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΔΕΣΥΛΛΑΣ

Το μεγάλο Παναθηναϊκό στοίχημα για το 2020

Ο Διονύσης Δεσύλλας γράφει για το μεγάλο... πράσινο όνειρο- που δεν είναι άλλο από το γηπεδικό- και τις εξελίξεις που πρέπει να είναι θετικές τη νέα χρονιά που θα έρθει.

Το μεγάλο Παναθηναϊκό στοίχημα για το 2020

Ο Διονύσης Δεσύλλας γράφει για το μεγάλο… πράσινο όνειρο, που δεν είναι άλλο από το γηπεδικό, και τις εξελίξεις που πρέπει να είναι θετικές τη νέα χρονιά που θα έρθει.

Το 2019, μια δύσκολη χρονιά για τον Παναθηναϊκό σε κάθε επίπεδο, σε λίγες μέρες μας αποχαιρετά. Η νέα χρονιά έρχεται και κατά πολλούς θα φέρει εξελίξεις στο κλαμπ, διοικητικές αλλαγές και ανακατατάξεις. Οι φήμες είναι πολλές, αλλά για όλα αυτά θα πρέπει να περιμένουμε και πάντα να έχουμε υπομονή. Με… λόγια και θεωρίες δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτε. Παρά μόνο με πράξεις και γεγονότα. Καλώς, λοιπόν, να έρθουν οι όποιες εξελίξεις αν είναι γα το καλό του “τριφυλλιού”. Μέχρι να συμβεί αυτό, όλοι μας θα πρέπει να φιλτράρουμε ξανά και ξανά τι… ακούγεται και τι λέγεται, ειδικά για ένα τόσο λεπτό ζήτημα, όπως το ιδιοκτησιακό του Παναθηναϊκού.

Το βέβαιο είναι ότι το 2020 περιμένουμε πολλά σε ό, τι έχει να κάνει με το πλέον σημαντικό και σπουδαίο ζήτημα για τον Παναθηναϊκό οργανισμό, που δεν είναι άλλο από το γηπεδικό. Σε πρόσφατο άρθρο αναφέραμε τις εξελίξεις που έρχονται. Οι άνθρωποι που “τρέχουν” το πρότζεκτ του Βοτανικού προχωρούν με το business plan, προκειμένου να το παρουσιάσουν στον Δήμο Αθηναίων και να περάσουμε στο επόμενο βήμα. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι οριστικές εξελίξεις επί του θέματος αναμένονται στις αρχές Φεβρουαρίου και όχι νωρίτερα. Ας περιμένουμε λίγο παραπάνω, αρκεί τα νέα να είναι ευχάριστα…

Αποτελεί κοινή συνείδηση το γεγονός ότι το μεγάλο Παναθηναϊκό στοίχημα για τη νέα χρονιά είναι να μπει ένα θετικό τέλος σε ένα θέμα που έχει “κάψει” τον Σύλλογο και τον έχει ταλαιπωρήσει για πολλά χρόνια. Ο Παναθηναϊκός ΠΡΕΠΕΙ να αποκτήσει το δικό του σύγχρονο γήπεδο, τη δική του πολιτεία (όπως την ονειρεύεται ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος), προκειμένου να γυρίσει σελίδα και να μπει σε μια νέα εποχή που έχοντας ως βάση το γήπεδο στον Βοτανικό, θα τον αλλάξει επίπεδο και θα τον βγάλει από την κρίση.

Η ευχή όλων για το 2020 είναι, επιτέλους, να βρεθεί η χρυσή τομή στη διπλή ανάπλαση, να ξεπεραστούν όλα τα εμπόδια (το μεγαλύτερο είναι η χρηματοδότηση και η δανειοδότηση από τις τράπεζες) και το όνειρο δεκαετιών να γίνει πράξη. Ο Παναθηναϊκός δε ζητάει χάρη, ούτε προνομιακή μεταχείριση. Ζητάει την απαιτούμενη βοήθεια από τους φορείς, ώστε να κάνει ό, τι έχουν κάνει και οι βασικοί του αντίπαλοι στο θέμα του γηπέδου. Δεν υπάρχει άλλος χρόνος για χάσιμο, δε γίνεται ούτε τώρα να μη βρεθεί η λύση για τον Βοτανικό. Μια λύση που θα βάλει τέλος σε ένα πρόβλημα ετών και θα αποδειχθεί εξαιρετική τόσο για τον Σύλλογο της Αθήνας, όσο και για τον Δήμο, ο οποίος θα πάρει την έκταση του γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, βάσει του νόμου που ισχύει. Ας είναι οι εξελίξεις που θα έρθουν από τη νέα χρονιά οι πιο ευχάριστες της τελευταίας δεκαετίας για το “τριφύλλι” και τον κόσμο του…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ