ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκό ξέσπασμα στο ΟΑΚΑ

Ο Παναθηναϊκός δεν αντιμετώπισε πρόβλημα απέναντι στον Πανιώνιο και με ένα μικρό ξέσπασμα επικράτησε 3-0 στο ΟΑΚΑ για τη 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Δώνης, Μακέντα και Ινσούα, τα γκολ. Χαμένο πέναλτι από τον Χατζηγιοβάνη.

Παναθηναϊκό ξέσπασμα στο ΟΑΚΑ

Ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε μια αρκετά καλή εμφάνιση και έφτασε στη νίκη με 3-0 επί του Πανιωνίου στο ΟΑΚΑ. Το τριφύλλι πραγματοποίησε μία επιβλητική εμφάνιση και επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Το ματς

Ο Γιώργος Δώνης παρέταξε την ομάδα με σύστημα 4-2-3-1. Οι πράσινοι μπήκαν αποφασισμένα από τα πρώτα λεπτά για να καθαρίσουν το ματς. Μόλις στο 7ο λεπτό του αγώνα, ο Μακέντα έχασε μία χρυσή ευκαιρία μετά από λάθος στην άμυνα του Πανιωνίου. Ένα λεπτό αργότερα οι ευκαιρίες διπλασιάστηκαν με τον Χρήστο Δώνη να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι,μετά από σουτ που έκανε μέσα από την περιοχή.

Στο 14ο λεπτό λεπτό του αγώνα ο Παναθηναϊκός άνοιξε το σκορ με σουτάρα του Χρήστου Δώνη έξω από την περιοχή του Πανιωνίου. Στο 22ο λεπτό της αναμέτρησης ο Πούγγουρας έσωσε τους πράσινους, μιας και έκοψε τελευταία στιγμή τον επιθετικό του Πανιωνίου.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 6.261 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο 26΄ ο Πανιώνιος απείλησε για να φέρει το ματς στα ίσα, αλλά το σουτ του Κιάκου πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Διούδη. Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου οι πράσινοι βγήκαν στην αντεπίθεση, με τον Ζαχίντ να κάνει μια υπέροχη πάσα στον Μακέντα και τον τελευταίο να στέλνει την μπάλα με υπέροχο πλασέ στα δίχτυα.

Τα πράγματα δεν άλλαξαν πολύ σττην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου. Οι πράσινοι είχαν την κατοχή. Παρόλα αυτά οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Τσιλούλη. Μόλις δύο λεπτά αργότερα το τριφύλλι κέρδισε πέναλτι, με τον Χατζηγιοβάνη να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να το χάνει.

Ο Παναθηναϊκός στο 64΄ έκανε το 3-0 με πανέμορφο σουτ στην κίνηση του Ινσούα, μετά πολύ καλή σέντρα του Γιόχανσον. Το ματς κυλούσε ήρεμα με τους πράσινους να απειλήσουν συνεχώς, με αποκορύφωμα την φάση του 87΄, στην οποία ο Κολοβός πήγε να βάλει το γκολ της χρονιάς.

Τελικά οι πράσινοι πήραν τη νίκη με 3-0 επί του Πανιωνίου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.