ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Η UEFA χαλαρώνει το FFP και ωφελεί το «τριφύλλι»

Τις προσπάθειες του Παναθηναϊκού για άρση της ευρωπαϊκής ποινής ευνοεί η χαλάρωση των μέτρων που σκέπτεται η UEFA σχετικά με το FFP.

Παναθηναϊκός: Η UEFA χαλαρώνει το FFP και ωφελεί το «τριφύλλι»

Η UEFA ανακοίνωσε την Τρίτη (17/03), πως μεταθέτει το Εuro 2020 για το καλοκαίρι του 2021 και αμέσως τα σενάρια που κυκλοφόρησαν στα «ποδοσφαιρικά στέκια», κάνουν λόγω για μια σειρά υποθέσεων που θα χαλαρώσουν λόγω και της πανδημίας του Κορωνοϊού που έχει πλήξει όλο τον πλανήτη.

Στις σκέψεις των ανθρώπων της Ευρωπαϊκής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου υπάρχει και το σενάριο να ελαφρύνει το FFP, καθώς υπάρχουν ομάδες που θα έχουν οικονομικές πληγές απ’ όλο αυτό που συμβαίνει.

Η εξέλιξη όλων των διοργανώσεων έχει «παγώσει» και είναι σίγουρο πως αρκετές ομάδες θα παρουσιάσουν «ζημιές» στο οικονομικό τους κομμάτι. Αυτό ενδεχομένως μπορεί να διευκολύνει και το «τριφύλλι» σε περίπτωση που οι άνθρωποι της ομάδας αποφασίσουν να προχωρήσουν την προσπάθειά τους για άρση της ποινής αποκλεισμού από τα Κύπελλα Ευρώπης.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.495 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.