ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΟΙΡΩΤΣΟΣ

Εσύ πόσο θα πλήρωνες τον αριστερό σου μπακ;

Ο Βασίλης Μοιρώτσος καταγράφει δεδομένα και... νούμερα για την περίπτωση του Ινσούα και αναρωτιέται αν αξίζει τον κόπο να γίνει οικονομική υπέρβαση.

Εσύ πόσο θα πλήρωνες τον αριστερό σου μπακ;

Σήκωσε μπόλικη σκόνη το θέμα του Εμανουέλ Ινσούα και οι δηλώσεις που έκανε σχετικά με το μέλλον του στον Παναθηναϊκό. Ο Αργεντινός είναι αλήθεια πως τα είπε κάπως… μπερδεμένα. Αποδεικνύοντας πως και ο ίδιος μάλλον μπερδεμένα τα έχει στο μυαλό του. Όπως και το ότι γενικά όλη η υπόθεση έχει μπερδέματα.

Ο Ινσούα από τη μία υποστηρίζει πως ξέρει τα οικονομικά του συλλόγου και μέχρι που μπορεί να φτάσει και από την άλλη εκφράζει την επιθυμία του για παραμονή. Όμως παραμονή με τα λεφτά που απαιτεί, δηλαδή κοντά στα δύο εκατομμύρια ευρώ για τρία χρόνια, δεν μπορεί να υπάρξει.

Αν όντως γνωρίζει μέχρι που μπορεί να φτάσει ο σύλλογος, τότε θα γνωρίζει πως δεν μπορεί να του δώσει συμβόλαιο ανώτερο από 350-400 χιλιάρικα. Είναι ικανα λεφτα αυτά για να τον κρατήσουν στον Παναθηναϊκό; Μέχρι και την τελευταία επαφή που είχαν οι δύο πλευρές δεν ήταν. Και ειδικά από τη στιγμή που οι Άραβες τον είχαν πλησιάσει με τα… τριπλάσια. Αν τώρα ο Ινσούα βλέπει πως ο κορωνοϊός ή οτιδήποτε άλλο ρίχνουν την τιμή του και δεν μπορεί να βρει αυτά τα λεφτά που ζητάει πουθενά, τότε ίσως υπάρξουν ελπίδες για να μείνει στον Παναθηναϊκό.

Που να ήταν και ντοπαρισμένος…
Που να ήταν και ντοπαρισμένος… 748 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Θα ήταν ιδανικό να παραμείνει ο Αργεντινός, γιατί και ποιότητα διαθέτει και καλός σε αυτό που ζητάει ο Δώνης είναι και τα δύο τελευταία χρόνια η προσωπικότητά του επηρεάζει πολύ εντός αποδυτηρίων. Το έχει το… ηγετιλικί. Όχι τυχαία, μετά τον ΠΑΟΚ είδαμε δημοσιεύματα πως τον σκέφτεται και ο Ολυμπιακός. Ένας τέτοιος παίκτης, σε έναν Παναθηναϊκού του επιπέδου που βλέπουμε τα τελευταία χρόνια, είναι απαραίτητος.

Όμως, συγχωρέστε με, αλλά δεν μπορεί να καθοριστεί ο προϋπολογισμός ενός συλλόγου από το πόσα χρήματα θα πάρει ένας αριστερός μπακ. Δεν γίνεται σε καμία ομάδα του κόσμου. Δεν μπορεί ο αριστερός σου μπακ να είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στο ρόστερ σου, διότι είναι προτιμότερο να δώσεις αυτά τα χρήματα (εφόσον τα διαθέτεις) σε ποδοσφαιριστές που θα σου κάνουν τη διαφορά. Τελευταίος αριστερός μπακ που έκανε τη διαφορά σε μια ομάδα, ήταν ο Μπέιλ όταν αγωνιζόταν στην Τότεναμ.

Ο Παναθηναϊκός οφείλει να δείξει στον παίκτη ότι τον θέλει και νομίζω πως θα το κάνει, με μια πρόταση κοντά στο… ταβάνι του. Θα ήταν ευχάριστο να τη δεχόταν ο Ινσούα και να μην έψαχνε ο Δώνης ένα αριστερό μπακ σε μια δύσκολη αγορά και ως προς τις συνθήκες που διαμορφώνονται και ως προς τη συγκεκριμένη θέση. Αν, όμως, δε τη δεχτεί θα είναι λάθος από πλευράς Παναθηναϊκού να πάει σε οποιαδήποτε υπέρβαση (δύσκολο πάντως να το κάνει) για να κρατήσει τον αριστερό του μπακ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...