ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Με φόρα Σουόνσι και Νόρκεπινγκ!

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.gr

Στοίχημα: Με φόρα Σουόνσι και Νόρκεπινγκ!

Σούπερ το Σαββατιάτικο (27/06) κουπόνι με πολλές και ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις σε όλη την Ευρώπη και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τέσσερα δυνατά προγνωστικά για εσάς. Ανοίγει η αυλαία της 4ης αγωνιστικής στα play offs και play out της Super League με κομβικό παιχνίδι στη Νέα Σμύρνη, πλήρης αγωνιστική δράση στην Championship της Αγγλίας, ενώ μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι Σκανδιναβοί! Τις σημερινές μας προτάσεις μπορείτε να τις βρείτε σε πολύ ανταγωνιστικές αποδόσεις στην championsbet. Πάμε λοιπόν στις επιλογές μας.

Αναγεννημένος ο Πανιωνιος

Ξεκινάμε το στοιχηματικό μας… ταξίδι από τη Νέα Σμύρνη, όπου στις 19:15, ο Πανιώνιος υποδέχεται τη Ξάνθη για την 4η αγωνιστική των play out.

Οι “κυανέρυθροι” έχουν παρουσιάσει ένα τρομερά βελτιωμένο πρόσωπο στο μίνι πρωτάθλημα μετά τη διακοπή και με το Λεωνίδα Βόκολο στην τεχνική καθοδήγηση. Αήττητος στα τρία πρώτα παιχνίδια, επικράτησε του Βόλου και της Λαμίας με 1-0 και 0-1 αντίστοιχα, ενώ ενδιάμεσα έμεινε όρθιος στην Τρίπολη! Παίζει με ένταση και δεν έχει δεχθεί ακόμη γκολ! Παραμένει όμως στην τελευταία θέση με 18 πόντους και στο -4 από τη σημερινή του αντίπαλο και γνωρίζει πως πρέπει να κάνει κι άλλες υπερβάσεις για να σώσει την κατηγορία.

Η Ξάνθη πήρε βαθμολογική ανάσα την Τετάρτη με τη νίκη (1-0) επί του Ατρόμητου και προσπέρασε ξανά τον Παναιτωλικό (+1). Πολύ σφιχτό το παιχνίδι απέναντι στους Περιστεριώτες, ο Μπαριέντος έκανε τη διαφορά στο 77ο λεπτό. Είχε προηγηθεί η άδικη εντός έδρας ισοπαλία με τον Παναιτωλικό (1-1) και η ήττα με 1-0 στο Βόλο. Αυτή ήταν η πρώτη νίκη των “ακριτών” μετά από 10 αγωνιστικές για το πρωτάθλημα!

Ο Πανιώνιος μοιάζει αναγεννημένος μετά την καραντίνα, έχει το μομέντουμ και με την επιστροφή του Αραμπούλι μπορεί να βρει επιθετικές λύσεις. Θα τον στηρίξουμε στον άσο του 2.45. 

Με φόρα η Σουόνσι

Ανεβαίνουμε βόρεια και συγκεκριμένα στην Αγγλία, όπου στις 14:30, η Σουόνσι φιλοξενεί τη Λούτον για την 39η αγωνιστική της Championship.

Εντυπωσιακά επέστρεψε η Σουόνσι από τη διακοπή, πέρασε σα σίφουνας από την έδρα της Μίντλεσμπρο (0-3), με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται από το 34ο κιόλας λεπτό. Έτσι, οι “κύκνοι” ανέβηκαν στην 9η θέση με 56 βαθμούς, μόλις στο -1 από τα playoffs ανόδου.

Η Λούτον είναι η ουραγός της κατηγορίας και μετά τη νέα εντός έδρας απώλεια η “σωτηρία” μοιάζει με Γολγοθά! Στην επιστροφή της από την καραντίνα έμεινε στο 1-1 εντός έδρας με τη Πρέστον και με 36 βαθμούς είναι στο -5 από την παραμονή. Τραγική μακριά από την έδρα της με ρεκόρ 3-1-15 και τέρματα 16-44!

Υπάρχει ξεκάθαρη διαφορά δυναμικής στον αγώνα, η Σουόνσι είναι ποιοτικότερη και παλεύει για την είσοδο στην 6αδα, επέστρεψε καλά από τη διακοπή και περιμένουμε να επικρατήσει εύκολα η δύσκολα. Επιλογή ο άσος, στο 1.72.  

Όσα πάνε κι όσα έρθουν η Σταρτ

Συνεχίζουμε τις προτάσεις μας από τη Νορβηγία, όπου στις 19:00 η Σταρτ φιλοξενεί την Οντ, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής στην Eliteserien.

Η Σταρτ αγνοεί τη χαρά της νίκης στο ξεκίνημα της σεζόν, με δύο ισοπαλίες και μία ήττα στον τελευταίο της αγώνα. 2-2 με τη Στρομσγκόντσετ (εντός), 2-2 με τη Σάντεφιορντ (εκτός) και 2-3 από τη Μόλντε την Τετάρτη.

Η Οντ ξεκίνησε με δύο ήττες τη χρονιά, αλλά μεσοβδόμαδα συνέτριψε τη Βαλερένγκα με 4-1!

Ισορροπημένο παιχνίδι, δύσκολη η πρόβλεψη νικητή, πολύ πιθανό όμως να δούμε ξανά πολλά γκολ σε μεταξύ τους αναμέτρηση. Πάμε με το Over 2.5 σε απόδοση 1.85. 

Σε αντίθετη τροχιά!

Ολοκληρώνουμε τις σημερινές μας επιλογές από τη Σουηδία. Στις 16:00, η Έστερσουντ υποδέχεται τη Νόρκεπινγκ για την 4η αγωνιστική της Allsveskan.

Κάκιστο το ξεκίνημα της σεζόν για την Έστερσουντ, την Κυριακή πήρε τον πρώτο της βαθμό στο πρωτάθλημα με το 0-0 στην έδρα της Έρεμπρο. Είχαν προηγηθεί οι ήττες από Χάμαρμπι (εκτός) και Σίριους (εντός) με το ίδιο σκορ (0-2). Δεν έχει ματώσει ακόμη τα αντίπαλα δίχτυα και παρουσιάζεται ως ένα από τα φαβορί για υποβιβασμό.

Αντιθέτως, η Νόρκεπινγκ μπήκε με φόρα στη σεζόν και έχει το απόλυτο στις τρεις πρώτες αγωνιστικές. Μετά το 2-1 επί της Κάλμαρ και το 1-4 στην έδρα της ΑΪΚ, την Κυριακή διέλυσε και την πρωταθλήτρια Τζουργκάρντεν με 3-0 εντός έδρας!

Σε εκ διαμέτρου αντίθετο μομέντουμ οι δύο ομάδες, η Έστερσουντ υποφέρει επιθετικά, την ώρα που η Νόρκεπινγκ άνοιξε με ευκολία πολύ καλύτερες άμυνες. Επιλογή το διπλό με -1 ασιατικό χάντικαπ, σε απόδοση 2.01. Σε περίπτωση που η Νόρκεπινγκ επικρατήσει με ένα γκολ διαφορά παίρνουμε το ποντάρισμά μας πίσω.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε καθημερινά αναλύσεις για όλη την αθλητική δράση του πλανήτη.  Όλα τα αθλήματα βρίσκονται στο Betarades.gr, ενώ θα βρείτε αξιολογήσεις για όλες τις νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες στην Ελλάδα, όπως και για όλα τα νόμιμα online casino.  Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και στο Twitch, όπου τα βίντεο και τα Live Streams συνεχίζονται με πλήρες πρόγραμμα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE