ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δεσύλλας: «Το «πρέπει» του Παναθηναϊκού»

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού, Διονύσης Δεσύλλας.

Δεσύλλας: «Το «πρέπει» του Παναθηναϊκού»

Την αναγκαιότητα ο Παναθηναϊκός να κάνει τουλάχιστον δύο νίκες στα τέσσερα εναπομείναντα παιχνίδια μέχρι το τέλος της χρονιάς στάθηκε ο Διονύσης Δεσύλλας στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ της ομάδας τόνισε πως το «τριφύλλι» θέλει έξι βαθμούς με τον Παναιτωλικό και τον ΠΑΣ Γιάννενα, ενώ στη συνέχεια πρέπει να ψάξει ό,τι καλύτερο μπορεί κόντρα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Όσον αφορά την προετοιμασία της ομάδας για το αυριανό ματς στο ΟΑΚΑ, υπάρχει ερωτηματικό για τη συμμετοχή του Δημήτρη Κουρμπέλη, ο οποίος έχει ενοχλήσεις στον προσαγωγό.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 28.536 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στη σημερινή-τελευταία προπόνηση θα φανεί αν θα τεθεί στη διάθεση του Λάζλο Μπόλονι. Ο Ρουμάνος τεχνικός υπολογίζει ξανά τον Σένκεφελντ και ο Βέλεθ, ενώ εκτός είναι ο Σαβιέρ και ο Χατζηθεοδωρίδης.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.