ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Πέταξαν χιονόμπαλες σε ρεπόρτερ του ΣΚΑΪ την ώρα του live (vid)

Δείτε πώς αντέδρασε.

Πέταξαν χιονόμπαλες σε ρεπόρτερ του ΣΚΑΪ την ώρα του live (vid)

Δεν είναι λίγοι αυτοί που ξεχύθηκαν στους δρόμους της Αθήνας για να απολαύσουν το χιόνι που έφερε η κακοκαιρία Μήδεια στην πρωτεύουσα.

Μια ομάδα νεαρών έπαιζε χιονοπόλεμο στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής την ώρα που η ρεπόρτερ του ΣΚΑΪ, Μάνια Αλιβιζάτου, βρισκόταν σε ζωντανή σύνδεση και έκανε ρεπορτάζ για την κακοκαιρία.

Την ώρα που η δημοσιογράφος μιλούσε στην κάμερα, μια χιονόμπαλα προσγειώθηκε στο πρόσωπό της, με την ίδια να το αντιμετωπίζει με χιούμορ. «Βλέπετε έχουμε και τον χιονοπόλεμο», σχολίασε και συνέχισε το ρεπορτάζ.

Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς…
Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς… 10.955 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Λίγο προτού ολοκληρώσει όμως το ρεπορτάζ, ένας νεαρός την πλησίασε και της πέταξε άλλη μια χιονόμπαλα στο κεφάλι.

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε το grtimes.gr…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.