ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Η επόμενη μέρα για την ΚΑΕ, οι φήμες και το ΟΑΚΑ

Οι φήμες όλο και... οργιάζουν σχετικά με την επόμενη μέρα στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Παναθηναϊκός: Η επόμενη μέρα για την ΚΑΕ, οι φήμες και το ΟΑΚΑ

Οι φήμες όλο και… οργιάζουν σχετικά με την επόμενη μέρα στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Ο Παναθηναϊκός μετά την απενεργοποίηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και την παύση της χρηματοδότησης, έχει περάσει σε ένα μεταβατικό στάδιο με στόχο τη δημιουργία μιας ομάδας προκειμένου η σεζόν να ολοκληρωθεί με αξιοπρέπεια και να μπουν κάποιες βάσεις για του χρόνου. Ας πούμε ότι σε μεγάλο βαθμό αυτό το έχουν πετύχει οι άνθρωποι που ανέλαβαν τις τύχες της ομάδας σε αυτή την κρίσιμη καμπή. Αναφερόμαστε φυσικά στους Φραγκίσκο Αλβέρτη, Δημήτρη Διαμαντίδη και Τάκη Τριαντόπουλο. Ο Παναθηναϊκός, με τα πάνω του και τα κάτω του, βγάζει τη χρονιά στην Ευρωλίγκα με μια αξιοπρέπεια (θα μπορούσε φυσικά και καλύτερα), στοχεύει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και βλέπει την επόμενη σεζόν με πιο υψηλούς στόχους.

Τι μπορεί να αλλάξει, όμως, τη νέα χρονιά σε επίπεδο εσόδων, αλλά και γενικότερης διοικητικής σταθερότητας; Πέρα από το γεγονός ότι οι πράσινοι θα έχουν περισσότερα… ευρώ στα ταμεία τους για να κάνουν τον σχεδιασμό τους, λόγω του γεγονότος ότι θα ανοίξουν (λογικά) τα γήπεδα, υπάρχει μια έντονη φημολογία τις τελευταίες αλλαγές για ευχάριστες… ανακοινώσεις.

Πρόβλημα με Χεζόνια!
Πρόβλημα με Χεζόνια! 7.236 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σύμφωνα με τις φήμες- κι ενώ τρέχει το θέμα της παραχώρησης του κλειστού του ΟΑΚΑ στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός- υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να μπουν “συμπαίκτες” στο ιδιοκτησιακό του “τριφυλλιού”, γεγονός που θα βοηθήσει την ομάδα σε πολλούς τομείς και φυσικά στο να ανεβάσει ξανά το επίπεδό της. Αυτό θα συμβεί, είτε με τη μορφή κάποιων χορηγιών, είτε με απόκτηση μετοχικού πακέτου.  Βέβαια, από την ομάδα κανείς δε λέει το παραμικρό, κάτι που είναι απολύτως λογικό, αλλά και σωστό. Προσοχή: Δε λέμε ότι… έχει κλείσει η δουλειά και η ΚΑΕ μπαίνει στην επόμενη μέρα. Λέμε ότι με βάση τη φημολογία – πληροφορόρηση, υπάρχει ένα τέτοιο ενδεχόμενο ενόψει της επόμενης σεζόν, σε συνδυασμό, πάντα, με τις εξελίξεις με το κλειστό του ΟΑΚΑ.

Τα υπόλοιπα θα τα δείξει ο χρόνος…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...