ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Φουλάρει για ΠΑΟΚ – Θεραπεία για τρεις

Την προετοιμασία του για το ντέρμπι της Κυριακής (02/04) στο «Απ. Νικολαΐδης», κόντρα στον ΠΑΟΚ συνεχίζει ο Παναθηναϊκός, με τους «πράσινους» να ολοκληρώνουν την προπόνησή τους στο Κορωπί.

Παναθηναϊκός: Φουλάρει για ΠΑΟΚ - Θεραπεία για τρεις

Την προετοιμασία του για το ντέρμπι της Κυριακής (02/04) στο «Απ. Νικολαΐδης», κόντρα στον ΠΑΟΚ συνεχίζει ο Παναθηναϊκός, με τους «πράσινους» να ολοκληρώνουν την προπόνησή τους στο Κορωπί.

Στην προπόνηση της ομάδας συμμετείχε κανονικά ο Μαουρίσιο, με τον Βραζιλιάνο χαφ να είναι απόλυτα έτοιμος για το ματς κόντρα στην πρώην ομάδα του, καθώς έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε.

Στην προπόνηση πέρα από τους τραυματίες, Σανκαρέ, Κουρμπέλη και Αγιούμπ που ακολούθησαν θεραπεία, δε συμμετείχε ο Φραν Βέλεθ που ακολούθησε το ατομικό του πρόγραμμα, ενώ απουσίαζε ο στρατεύσιμος Σωκράτης Διούδης.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 2.997 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το πρόγραμμα της προπόνησης περιλάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις 5-2, ενώ στη συνέχεια οι «πράσινοι» χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ με το πρώτο να κάνει ασκήσεις αμυντικής λειτουργίας και το δεύτερο ασκήσεις τακτικής.

Στα της ενδεκάδας που έχει στο μυαλό του ο Λάζλο Μπόλονι για το ντέρμπι με τον δικέφαλο, σε εκκρεμότητα υπάρχει μια θέση και αυτή στο χώρο της μεσαίας γραμμής, με τον Ρουμάνο τεχνικό να δίνει κατά μεγάλη πιθανότητα φανέλα βασικού στον Γιάννη Μπουζούκη. Παρά την ετοιμότητα του Βραζιλιάνου, ο Μπόλονι δεν θέλει να ρισκάρει τη συμμετοχή, καθώς μόλις που επέστρεψε από τραυματισμό και δεν μπορεί ακόμα να βγάλει ολόκληρο 90λεπτο, ωστόσο ο έμπειρος χαφ θα είναι στον πάγκο και αν οι συνθήκες το απαιτήσουν θα «γράψει» λεπτά συμμετοχής.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.