ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Ο αξέχαστος Σπύρος Ντόκος

Σήμερα συμπληρώνονται πέντε χρόνια από την ημέρα που έφυγε από τη ζωή ο ποδηλάτης του Παναθηναϊκού Σπύρος Ντόκος και η «μάνα του λόχου» δεν τον λησμονεί.

Ο αξέχαστος Σπύρος Ντόκος

Ο 16χρονος αθλητής του ΠΑΟ από την Άμφισσα σκοτώθηκε κατά την διάρκεια προπόνησης του βυθίζοντας στη θλίψη τους οικείους του και τον Παναθηναϊκό.

Ο Σύλλογος δεν τον ξεχνά και θα αποτελεί πάντα σημείο αναφοράς ως ένας από τους αθλητές που έφυγε από τη ζωή με το «τριφύλλι» στο στήθος εν ώρα…Παναθηναϊκού καθήκοντος.

Προς τιμή του διεξάγονται αγώνες ποδηλασίας στην πόλη του με την ονομασία του ενώ και οι «αιώνια πιστοί» έχουν φτιάξει πανό προς τιμή του που αναφέρει «Σπύρος Ντόκος πάντα παρών».

Να «τελειώσει» την υπόθεση πρόκριση
Να «τελειώσει» την υπόθεση πρόκριση 400 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...