ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Αϊτόρ και Ενγκμπακοτό διεκδικούν μια θέση στην ενδεκάδα με Άρη

Η ατυχία με τον Τάσο Χατζηγιοβάνη και οι πιθανοί αντικαταστάτες στην αρχική ενδεκάδα κόντρα στον Άρη.

Παναθηναϊκός: Αϊτόρ και Ενγκμπακοτό διεκδικούν μια θέση στην ενδεκάδα με Άρη

Η ατυχία με τον Τάσο Χατζηγιοβάνη και οι πιθανοί αντικαταστάτες στην αρχική ενδεκάδα κόντρα στον Άρη.

Η θλάση πρώτου βαθμού που υπέστη ο Τάσος Χατζηγιοβάνης, τον θέτει εκτός αναμετρήσεων αρχικά κόντρα στον Άρη την προσεχή Κυριακή (18/04) και την ΑΕΚ.

Οι Αϊτόρ και Ενγκμπακοτό θα διεκδικήσουν μια θέση στο αρχικό σχήμα, ωστόσο όλα θα φανούν στη σημερινή προπόνηση και στις δοκιμές που θα πραγματοποιήσει ο Λάζλο Μπόλονι.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 37.697 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέρα από τους δύο εξτρέμ που θα δοκιμάσει ο Ρουμάνος τεχνικός, θέση στη βασική ενδεκάδα διεκδικεί και ο Σεχ Νιάς, ο οποίος θα αγωνιστεί στο κέντρο της άμυνας δίπλα στον Φραν Βέλεθ, καθώς θα απουσιάσει λόγω τιμωρίας ο Αχιλλέας Πούγγουρας, ενώ ερωτηματικό παραμένει ο Μπαρτ Σένκεφελντ που ταλαιπωρείται από τραυματισμό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.