ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Back to back νίκη με ΕΦΑΟΖ και σταθερά πρώτος!

Το γυναικείο τμήμα μπάσκετ του Παναθηναϊκού διατηρεί την πρώτη θέση στον βαθμολογικό πίνακα αφού επικράτησε εκτός έδρας του ΕΦΑΟ Ζωγράφου με 68-44 στην 1η αγωνιστική του 2ου γύρου του πρωταθλήματος.

Back to back νίκη με ΕΦΑΟΖ και σταθερά πρώτος!

Οι «πράσινες» έδειξαν να ελέγχουν το παιχνίδι από την αρχή με το πρώτο δεκάλεπτο να ολοκληρώνεται με σκορ 26-5 υπέρ του Παναθηναϊκού. Οι αθλήτριες της κόουτς Καπογιάννη κράτησαν την απόδοσή τους σε υψηλά επίπεδα και στη δεύτερη περίοδο. Με ωραίες συνεργασίες που δημιούργησε κυρίως η Λύμουρα ο ΠΑΟ διεύρυνε τη διαφορά στους 24 πόντους στο ημίχρονο (17-41).

Ο Παναθηναϊκός συνέχισε με το πόδι στο γκάζι και στο τρίτο δεκάλεπτο θέλοντας να «καθαρίσει» από νωρίς το ματς. Η διαφορά στο τέλος της περιόδου έφτασε τους 32 πόντους (27-59).

Στην τελευταία περίοδο η προπονήτρια του «τριφυλλιού» βλέποντας την ομάδα της να ξεφεύγει στο σκορ άνοιξε το rotation δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε όλες τις αθλήτριες.

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 2.033 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε 44-68 υπέρ των πρασίνων. Αναλυτικά τα δεκάλεπτα: 5-26, 17-41, 27-59, 44-68. ΕΦΑΟ Ζωγράφου (Καλτσίδου): Δερμιτζάκη 2, Βαμβακά 4, Χόνι 2, Κεσσέ 15(2), Στεφανίδου, Κουρούβανη, Καντέλη 2, Μυλωνάκη 9(1), Θεοδωρομανωλάκη 10(1).

Παναθηναϊκός (Καπογιάννη): Ριντ 17, Μόργκαν 20(1), Χελιώτη 4, Μούλη 4, Λύμουρα 3, Καλαμπάκου, Κωτούλα 1, Ιωάννου, Δίελα 8(2), Ζιάκα, Λεουτσάνκα 9.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.