ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σανμαρτεάν: «Στον Παναθηναϊκό μου είπαν πως είμαι ντοπαρισμένος – Δεν υπήρξα ποτέ»

Άγνωστη ιστορία από τα χρόνια που αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό, θυμήθηκε ο Λουτσιάν Σανμαρτεάν, μιλώντας σε μέσο της πατρίδας του.

Σανμαρτεάν: «Στον Παναθηναϊκό μου είπαν πως είμαι ντοπαρισμένος - Δεν υπήρξα ποτέ»

Ο 41χρονος πλέον, βετεράνος ποδοσφαιριστής, ο οποίος φόρεσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού, από το 2003 ως το 2007, παραχώρησε συνέντευξη σε ΜΜΕ της πατρίδας του και θυμήθηκε ιστορίες από την καριέρα του στους αγωνιστικούς χώρους.

Ο Σανμαρτεάν μάλιστα, θυμήθηκε και μια κόντρα που είχε με τους ανθρώπους της διοίκησης του Παναθηναϊκού, οι οποίοι των θεωρούσαν ντοπαρισμένο, ωστόσο κάτι τέτοιο όπως αποκαλύφθηκε αργότερα, δεν είχε καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Αναλυτικά όσα ανέφερε για το διάστημα που έπαιξε στο «τριφύλλι»:

«Με χαρακτήρισαν ντοπαρισμένο. Είχα υψηλή τεστοστερόνη, αλλά ήταν φυσιολογικό. Δεν είχα κάποιο πρόβλημα. Όταν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού είδαν πως είχα πάνω από 7 -ενώ το όριο ήταν 4,2- είπαν πως ήμουν ντοπέ. Έμεινα εκτός για τρεις μήνες, ώσπου ήρθαν κάποια αποτελέσματα από την Αυστρία που έδειξαν ότι δεν ήμουν ποτέ ντοπαρισμένος. Ήταν δύσκολο να επανέλθω έπειτα από τρεις μήνες. Δεν έπαιζα, απλά καθόμουν στην πισίνα, έκανα προπονήσεις τα βράδια… Ήταν ταπεινωτικό.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 36.494 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αυτά τα πράγματα δεν ήταν γνωστά. Όλοι έλεγαν ότι είμαι αλαζόνας και πως δεν μπορώ να προσαρμοστώ πουθενά. Δεν μπορούσα να πω στον κόσμο τι μου είχε συμβεί και πως δεν ήμουν αυτό που με παρουσίαζαν. Κατέστρεψαν την εικόνα μου. Από εκεί που ήμουν ο μικρός μάγος και 80.000 θεατές με είχαν κάνει σύνθημα, κατέληξα με διαλυμένη εικόνα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.