Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Προχωράει ο σχεδιασμός – Που επικεντρώνεται ο Πρίφτης, ποιοι παίκτες απασχολούν

Παναθηναϊκός: Προχωράει ο σχεδιασμός – Που επικεντρώνεται ο Πρίφτης, ποιοι παίκτες απασχολούν

Στο μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας, ενόψει νέας σεζόν προχωράει ο Παναθηναϊκός, με τον Δημήτρη Πρίφτη να επικεντρώνεται σε συγκεκριμένες περιπτώσεις παικτών.

Μετά και την ανακοίνωση του νέου προπονητή για την ερχόμενη σεζόν, ο Παναθηναϊκός από σήμερα, βάζει μπροστά τον σχεδιασμό της ομάδας. Στη διοίκηση έχουν γνώση τις απαιτήσεις που έχει ο Δημήτρης Πρίφτης, για τους παίκτες που επιθυμεί να απαρτίζεται το ρόστερ, με συγκεκριμένες περιπτώσεις να απασχολούν σοβαρά. Ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε και τις εκκρεμότητες που υπάρχουν με τις ανανεώσεις των συμβολαίων, αρχικά του Ιωάννη Παπαπέτρου, αλλά και των Νεμάνια Νέντοβιτς και Μάριο Χεζόνια.

Ο Δημήτρης Πρίφτης επιθυμεί η ομάδα να αποκτήσει δύο γκαρντ, ένας κλασσικό πλέι μέικερ και έναν που θα έχει έφεση στο σκοράρισμα. Για τις συγκεκριμένες θέσεις έχουν προταθεί αρκετές περιπτώσεις παικτών με τα σενάρια για Γουόλτερς, Λαπροβίτολα και Λορένζο Μπράουν να είναι αυτά που έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Πέρα από τις θέσεις στα γκαρντ, ο Πρίφτης επιθυμεί και ενίσχυση στη θέση «4» που έμεινε ακάλυπτη μετά και τη φυγή του Ντίνου Μήτογλου για την Αρμάνι και πρώτος στόχος της ομάδας, όπως σας έχουμε ενημερώσει είναι ο Οκάρο Ουάιτ. Ο Αμερικανός είναι ένας παίκτης που γνωρίζει πολύ καλά ο Πρίφτης από την κοινή τους πορεία σε Άρη και Ούνιξ.

Επίσης ενίσχυση θα χρειαστεί ο Παναθηναϊκός και στη θέση «5», με την ομάδα αυτή τη στιγμή να διαθέτει μοναδικό σίγουρο για τη νέα σεζόν, τον Γιώργο Παπαγιάννη. Ενώ είναι υπαρκτά τα σενάρια των Τόνι Τζεκίρι και Τζον Μπράουν.

Μετά τον Οσμάν: Μένει ο Χουάντσο, κανένα θέμα Ρεάλ!
POPULAR NOW Μετά τον Οσμάν: Μένει ο Χουάντσο, κανένα θέμα Ρεάλ!

🏀 Διάβασε όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό στο μπάσκετ

FOLLOW
Newsletter Ενημερώσου για τις πιο πράσινες ειδήσεις της ημέρας
Καθημερινά όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό και τα blogs του panathinaikos24.gr στο inbox σου.
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ