ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Σημαντικό το πρότζεκτ της Β’ ομάδας – Συνεργασία Γιοβάνοβιτς με Βονόρτα

Ο Παναθηναϊκός ταυτόχρονα με τον σχεδιασμό του για την πρώτη ομάδα, προχωράει και αυτόν για την Β', η οποία θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας.

Παναθηναϊκός: Σημαντικό το πρότζεκτ της Β' ομάδας - Συνεργασία Γιοβάνοβιτς με Βονόρτα

Ο Παναθηναϊκός ταυτόχρονα με τον σχεδιασμό του για την πρώτη ομάδα, προχωράει και αυτόν για την Β’, η οποία θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας.

Ως γνωστόν την τεχνική ηγεσία αναλαμβάνει ο Γιάννης Βονόρτας. Στο τριφύλλι βλέπουν με μεγάλη σοβαρότητα το θέμα της δεύτερης ομάδας, θεωρώντας ότι θα αποτελέσει για νεαρούς παίκτες ένα σκαλοπάτι προτού επιλεχθούν να στελεχώσουν την πρώτη. Ποδοσφαιριστές όπως οι Καρβούνης, Καλοσκάμης, Ρόμπι και Κρυπαράκος που πρόσφατα έγιναν επαγγελματίες θα αγωνιστούν στον Παναθηναϊκό Β’ και σε συνθήκες πιο δύσκολες απ’ ότι αν αγωνίζονταν στις ακαδημίες. Μέσω αυτής της διαδικασίας θα “ψηθούν” και θα προετοιμαστούν για το “αύριο”.

Επίσης, παίκτες νεαροί που δεν έχουν πολλές συμμετοχές στην πρώτη ομάδα θα πάνε στον Παναθηναϊκό Β’ ώστε να αγωνίζονται, να έχουν ρυθμό και να δείχνουν πράγματα. Τέλος, κάτι ανάλογο θα συμβεί και με κάποιους “κομμένους” αν δε βρουν ομάδα, με το τελευταίο, πάντως, γι αυτές τις περιπτώσεις να είναι και το ιδανικό.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 7.523 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς πιστεύει πάρα πολύ στο πρότζεκτ και στην προετοιμασία νεαρών ποδοσφαιριστών μέσω αυτής της διαδικασίας. Γι αυτό και θα είναι σε διαρκή επαφή και συνεννόηση με τον Γιάννη Βονόρτα, προκειμένου να ενημερώνεται για την πρόοδο ποδοσφαιριστών ενόψει του άμεσου μέλλοντος.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.