ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ορισμός – πρόκληση από Κλάντενμπεργκ με τον Μπέμπεκ στο VAR!

Ο αρχιδιαιτητής Κλάντενμπεργκ προκαλεί ξανά...

Ορισμός - πρόκληση από Κλάντενμπεργκ με τον Μπέμπεκ στο VAR!

Ο αρχιδιαιτητής Κλάντενμπεργκ προκαλεί ξανά…

Οπως είδαμε στον ορισμό των διαιτητών για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ, στο var θα είναι ο Μπέμπεκ. Αν δε θυμάστε τον Κροάτη, τότε θα σας τον θυμίσουμε εμείς, αφού δεν πάει καιρός από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη,  τον Απρίλιο του περασμένου έτους. Ο Μπέμπεκ ήταν διαιτητής και υπέπεσε σε σωρεία λαθών, όλα κατά του τριφυλλιού!

Σε ανατροπή του Μακέντα από τον Σεμέδο μέσα στην περιοχή, ο Κροάτης όχι μόνο δεν είδε το παραμικρό, αλλά πήγε να τιμωρήσει τον Ιταλό για θέατρο. Φυσικά, το var τον διόρθωσε σε μια πεντάκαθαρη φάση για να πάρει πέναλτι το τριφύλλι. Σε γκολ των ερυθρόλευκων ο Χασάν έχει βρει την μπάλα με το χέρι, προτού σκοράρει ο Ελ Αραμπί. Ο Μπέμπεκ πάλι δεν είδε το παραμικρό για να έρθει το var να τον διορθώσει για δεύτερη φορά και να αποκαταστήσει ένα ακόμη λάθος κατά του Παναθηναϊκού.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 39.365 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αυτόν, λοιπόν, βάζει ο Μαρκ Κλάντενμπεργκ στο var στο παιχνίδι της Κυριακής, σε έναν ορισμό που μόνο χαρακτηριστικά πρόκλησης έχει ή αν θέλετε είναι αστείος. Όλα αυτά λίγες μέρες μετά τα όσα συνέβησαν στην Κρήτη και ξεσήκωσαν θύελλα αντιδράσεων και δικαιολογημένες πράσινες διαμαρτυρίες.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.