ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Θέλουν να ξεφορτωθούν τον Νεϊμάρ στην Παρί»

Ο αποκλεισμός από τη Ρεάλ Μαδρίτης, έβγαλε την επιφάνεια πολλά προβλήματα στην ομάδα της Παρί, η οποία θέλει να διώξει τον Νειμάρ λόγω συμπεριφοράς.

«Θέλουν να ξεφορτωθούν τον Νεϊμάρ στην Παρί»

Καζάνι που βράζει είναι τα αποδυτήρια της Παρί Σεν Ζερμέν, με τους υπεύθυνους στην ομάδα να μην μπορούν να διαχειριστούν την κατάσταση που επικρατεί έπειτα από τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Τσαμπιονς Λιγκ, μετά την ήττα στο Μπερναμπέου από τη Ρεάλ.

Ο πρώτος που φαίνεται να καρατομείται είναι ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ, Νειμάρ, ο οποίος σύμφωνα με όσα αναφέρει Γάλλος δημοσιογράφος, οι Άραβες θέλουν να τον ξεφορτωθούν λόγω συμπεριφοράς.

Η διοίκηση της ομάδας είναι δυσαρεστημένη από τα τερτίπια του Βραζιλιάνου, ωστόσο δεσμεύονται μαζί του με συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2025, με τον ίδιο να αποτελεί την πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία με 222 εκατομμύρια ευρώ.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.515 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.