ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θέματα / Αφιερώματα

Το καλύτερο ματς του Κώτσιρα με την φανέλα του Παναθηναϊκού (vid)

Ο Γιάννης Κώτσιρας πραγματοποίησε την καλύτερη του εμφάνιση με τη φανέλα του τριφυλλιού στο ματς με τον ΠΑΟΚ και έδειξε ότι μπορεί να ανταπεξέλθει. Το Panathinaikos24.gr αναλύει.

Το καλύτερο ματς του Κώτσιρα με την φανέλα του Παναθηναϊκού (vid)

Ο Γιάννης Κώτσιρας το καλοκαίρι έκανε το μεγάλο βήμα από τον Αστέρα Τρίπολης στον Παναθηναϊκό. Ο 29χρονος μπακ δυσκολεύτηκε δεδομένα σε αυτή τη μετάβαση. Σε αρκετά ματς στην αρχή της σεζόν ξεκίνησε βασικός και έκανε λάθη που αρκετές φορές στοίχησαν αρκετά στους πράσινους.

Φυσικά πάλευε στον αγωνιστικό χώρο σε κάθε παιχνίδι, αλλά αυτά τα λάθη συγκέντρωσης που έκανε είχε ως αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός να χάσει σημαντικούς βαθμούς.

Από το ματς με τον Ολυμπιακό βέβαια άρχισε να ανεβάζει κάπως την απόδοσή του και η αλήθεια είναι ότι στα πλέι οφ πραγματοποιεί καλές εμφανίσεις. Είναι δεδομένα ένας παίκτης ψυχολογίας, που το χειροκρότημα του κόσμου μπορεί να τον κάνει να… πετάει ενώ η αποδοκιμασία του τον… ρίχνει.

Με τρέλα και ψυχή: Τρεις νίκες με ανατροπή ο Παναθηναϊκός στα πέντε ματς των πλέι οφ (vids)
Με τρέλα και ψυχή: Τρεις νίκες με ανατροπή ο Παναθηναϊκός στα πέντε ματς των πλέι οφ (vids) 198 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο ματς με τον ΠΑΟΚ για πρώτη φορά ήταν μπορούμε να πούμε καθοριστικός. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα είχε 2 παρεμβάσεις καθοριστικές, που αν δεν βρισκόταν εκεί τότε η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα μπορούσε να είχε πετύχει κάποιο τέρμα που να άλλαζε την ιστορία του αγώνα. Παράλληλα, ο Ζαμπά από την πλευρά του δεν δημιούργησε κινδύνους, ενώ ο Κώτσιρας όποτε χρειάστηκε ανέβηκε και επιθετικά, ώστε να βοηθήσει και την ανάπτυξη του τριφυλλιού.

Αποτέλεσε δεδομένα λοιπόν την καλύτερη του εμφάνιση με την φανέλα του τριφυλλιού. Μηδέν λάθη, σωστές αποφάσεις και σωστές αναχαιτίσεις. Σε αυτή τη φάση που είναι το τριφύλλι αυτά χρειάζεται από το μπακ του. Και όπως προαναφέραμε δεν είναι… πυροτέχνημα το ματς με την ομάδα του ΠΑΟΚ, καθώς είχαν προηγηθεί ορισμένες καλές εμφανίσεις.

Σίγουρα η συνέχεια πρέπει να είναι ανάλογη, ώστε η σεζόν να κλείσει με θετικό πρόσημο για τον Γιάννη Κώτσιρα. Θυμίζουμε ότι ο Έλληνας ποδοσφαιριστής έχει υπογράψει διετές συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό. Τα επόμενα ματς λοιπόν είναι εξίσου κρίσιμα με τα προηγούμενα και ειδικά τα παιχνίδια που θα κρίνουν την έξοδο του τριφυλλιού στην Ευρώπη.

Τα ματς που έρχονται είναι σημαντικά και ο Γιάννης Κώτσιρας, εκτός απροόπτου, θα έχει φανέλα βασικού. Έχει μια ευκαιρία λοιπόν να σώσει την χρονιά και να αποδείξει ότι μπορεί να ανταπεξέλθει στα πρέπει του τριφυλλιού.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...