ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μπασινάς: «Η ομάδα των Γκουμομπασινάδων άξιζε να κατακτήσει 3-4 πρωταθλήματα» (Vid)

Το δεύτερο μέρος της συνέντευξης του Άγγελου Μπασινά όπου μιλάει για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, αλλά και την απόφαση του «Καπετάνιου» να φτιάξει τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού.

Μπασινάς: «Η ομάδα των Γκουμομπασινάδων άξιζε να κατακτήσει 3-4 πρωταθλήματα» (Vid)

Ο Άγγελος Μπασινάς στο δεύτερο μέρος της συνέντευξής του, αποκαλύπτει την εμμονή που είχε ο Γιώργος Βαρδινογιάννης για την υλοποίηση των ακαδημιών, αλλά κλήθηκε να δώσει και απαντήσεις στις ερωτήσεις του κοινού, για την περίφημη ομάδα των «Γκουμομπασινάδων, που θα έπρεπε να έχουν κατακτήσει τουλάχιστον 3-4 πρωταθλήματα.

«Δεν θα αντάλλαζε τις ευρωπαϊκές βραδιές του Παναθηναϊκού την περίοδο 2000-2005 με πέντε πρωταθλήματα Ελλάδος», απάντησε σε σχετική ερώτηση.

Ο καλύτερος προπονητής που είχε στον Παναθηναϊκό: «Ο Γιάννης Κυράστας».

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.082 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το μεγαλύτερο ευρωπαϊκό βράδυ του Παναθηναϊκού, όσο ήταν στην ομάδα: «Γιουβέντους».

Αν παρακολουθεί σήμερα τον Παναθηναϊκό: «Την τελευταία χρονιά περισσότερο».

Πόσα πρωταθλήματα άξιζαν οι Γκουμομπασινάδες: «Τα πρώτα χρόνια ο Ολυμπιακός ήταν πάρα πολύ καλή ομάδα. Παρόλα αυτά, πέρα από το νταμπλ, αξίζαμε 3-4 πρωταθλήματα»!«Λίγα λες», απάντησε ο Κατσουράνης.

Για το χαμένο πέναλτι με την Άρσεναλ: «Δεν ήταν κακή εκτέλεση».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.