ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Τερμάτισε το κοντέρ: Στο Ελ Πάσο ο Μαρινάκης για την αποχώρηση του Ολυμπιακού Β΄!

Στο Ελ Πάσο βρέθηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, μετά την απόφαση της δεύτερης ομάδας του Ολυμπιακού Β΄ να αποχωρήσει από την αναμέτρηση.

Τερμάτισε το κοντέρ: Στο Ελ Πάσο ο Μαρινάκης για την αποχώρηση του Ολυμπιακού Β΄!

Ο Ολυμπιακός Β΄ αποφάσισε να αποχωρήσει από την αναμέτρηση με την Καλλιθέα, δείχνοντας με τον τρόπο αυτό την ενόχλησή του για την διαιτησία της αναμέτρησης.

Μάλιστα στο γήπεδο μετέβη και ο Βαγγέλης Μαρινάκης, προκειμένου να δείξει και αυτός την… ενόχληση του.

Η κίνηση αυτό πέρα από απορίες, δείχνει ότι υπάρχουν ακόμα παράγοντες που πιστεύουν ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι ιδιοκτησία τους.

“Πήρε το οκ από Μακάμπι ο Παναθηναϊκός για Μπράουν”: Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων για τον Παναθηναϊκό
“Πήρε το οκ από Μακάμπι ο Παναθηναϊκός για Μπράουν”: Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων για τον Παναθηναϊκό 8.901 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.