ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός: Οι αριθμοί και η προϊστορία

Στα 18 ματς που έχουν διεξαχθεί μέχρι τώρα, οι δύο αντίπαλοι έχουν από πέντε νίκες, ενώ υπάρχουν και 8 ισοπαλίες.

Αστέρας Τρίπολης - Παναθηναϊκός: Οι αριθμοί και η προϊστορία

Απόλυτη ισορροπία υπάρχει στις αναμετρήσεις του Αστέρα Τρίπολης με τον Παναθηναϊκό στην Αρκαδία. Στα 18 ματς που έχουν διεξαχθεί μέχρι τώρα οι δύο αντίπαλοι έχουν από πέντε νίκες, ενώ υπάρχουν και 8 ισοπαλίες.

Ο Αστέρας Τρίπολης είχε ξεκινήσει την πορεία του στη Super League ως νεοφώτιστος με ένα ξεχωριστό επίτευγμα, αφού είχε καταφέρει να επικρατήσει στην έδρα του απέναντι σε Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, ενώ με τον Άρη είχε αναδειχθεί ισόπαλος.

Η 7η Οκτωβρίου 2007 αποτελεί μάλιστα ιστορική ημερομηνία για την ομάδα της Αρκαδίας, αφού σημείωσε την πρώτη νίκη της ιστορίας της στη Super League και αυτή ήταν με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. Η αναμέτρηση ήταν για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος και το γκολ είχε σημειώσει ο Μάρτινς.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.387 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Την επόμενη σεζόν οι δύο ομάδες έμειναν στο 1-1 (64’ Καούνος – 24’ Σαλπιγγίδης) και το 2009-10 ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη χάρη σε ένα γκολ του Λουκά Βύντρα στο 72ο λεπτό.

Ο Παναθηναϊκός έχει σημειώσει πέντε νίκες στην έδρα του Αστέρα Τρίπολης και όλες είναι με διαφορετικό σκορ. Τα πιο συνηθισμένα αποτελέσματα είναι το 1-0 υπέρ της ομάδας της Αρκαδίας και το 1-1 που έχουν παρουσιαστεί από τέσσερις φορές.

Ο Μακέντα είναι ο πρώτος σκόρερ των αναμετρήσεων ανάμεσα στις δύο ομάδες με τέσσερα τέρματα στην Τρίπολη, ενώ είναι και ο μόνος που έχει καταφέρει να σκοράρει σε δύο διαφορετικές σεζόν. Παράλληλα είναι σε μια μικρή λίστα με τους ποδοσφαιριστές που έχουν βρει δύο φορές δίχτυα στον ίδιο αγώνα και περιλαμβάνει τους Σισοκό, Καρέλη και Μακέντα.

18 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

5 ΝΙΚΕΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

8 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

5 ΝΙΚΕΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΓΚΟΛ: 15-24

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.