ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Σερέλης: «Δεν υπάρχουν δικαιολογίες – Είχαμε σοβαρό επιθετικό πρόβλημα»

Τα προβλήματα του Παναθηναϊκού στο ματς με τον ΠΑΟΚ, ανέδειξε ο Χρήστος Σερέλης στη συνέντευξη Τύπου. Η ατάκα για τα δύο ρόστερ σε δύο διαφορετικές διοργανώσεις.

Σερέλης: «Δεν υπάρχουν δικαιολογίες – Είχαμε σοβαρό επιθετικό πρόβλημα»

Ο Έλληνας τεχνικός ανέλυσε τα κακώς κείμενα της ομάδας του κόντρα στον ΠΑΟΚ, αναφέρθηκε στο επιθετικό κομμάτι του Παναθηναϊκού που δεν ήταν όπως θα έπρεπε και τέλος σχολίασε τα δύο ρόστερ που έχει φέτος το «τριφύλλι» σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ:

Αρχικά είπε για το παιχνίδι: «Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για τη νίκη. Ξέραμε ότι θα είναι κλειστό παιχνίδι και με τον νέο του προπονητή ήθελε να κερδίσει στην έδρα του μετά την ήττα στον Προμηθέα. Δε ακολουθήσαμε κάποια πράγματα στην άμυνά μας. Έπρεπε να δεχθούμε λιγότερους πόντους. Είχαμε σοβαρό επιθετικό πρόβλημα στο τέλος, βάλαμε μόνο 12 πόντους στην τελευταία περίοδο.

Δε διαβάσαμε τις προσαρμογές του ΠΑΟΚ. Ήμασταν βιαστικοί στο να εκτελέσουμε. Έβαλαν μεγάλα προσωπικά σουτ οι παίκτες του ΠΑΟΚ και εκεί χάσαμε το μυαλό μας. Οι 12 πόντοι τα λένε όλα.

Αποκαλυπτική συνέντευξη του Νίκου Παππά με ατάκες «φωτιά»: «Είναι της μόδας να χτυπάς τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο – Είμαστε με τον Ιβάν»
Αποκαλυπτική συνέντευξη του Νίκου Παππά με ατάκες «φωτιά»: «Είναι της μόδας να χτυπάς τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο – Είμαστε με τον Ιβάν» 32.724 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το βασικό πρόβλημα του Παναθηναϊκού: «Ένα από τα βασικά προβλήματα είναι οι δύο ομάδες, μία στην Ελλάδα, μία στην Ευρώπη. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες, η ομάδα δεν έχει κάνει προπόνηση μαζί, υπάρχουν τραυματισμοί, δεν μπορούμε να βρούμε ομοιογένεια, όμως πρέπει να βρούμε τον τρόπο να προχωρήσουμε».

ΣΧΟΛΙΑ