ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Σερέλης: «Δεν υπάρχουν δικαιολογίες – Είχαμε σοβαρό επιθετικό πρόβλημα»

Τα προβλήματα του Παναθηναϊκού στο ματς με τον ΠΑΟΚ, ανέδειξε ο Χρήστος Σερέλης στη συνέντευξη Τύπου. Η ατάκα για τα δύο ρόστερ σε δύο διαφορετικές διοργανώσεις.

Σερέλης: «Δεν υπάρχουν δικαιολογίες - Είχαμε σοβαρό επιθετικό πρόβλημα»

Ο Έλληνας τεχνικός ανέλυσε τα κακώς κείμενα της ομάδας του κόντρα στον ΠΑΟΚ, αναφέρθηκε στο επιθετικό κομμάτι του Παναθηναϊκού που δεν ήταν όπως θα έπρεπε και τέλος σχολίασε τα δύο ρόστερ που έχει φέτος το «τριφύλλι» σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ:

Αρχικά είπε για το παιχνίδι: «Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για τη νίκη. Ξέραμε ότι θα είναι κλειστό παιχνίδι και με τον νέο του προπονητή ήθελε να κερδίσει στην έδρα του μετά την ήττα στον Προμηθέα. Δε ακολουθήσαμε κάποια πράγματα στην άμυνά μας. Έπρεπε να δεχθούμε λιγότερους πόντους. Είχαμε σοβαρό επιθετικό πρόβλημα στο τέλος, βάλαμε μόνο 12 πόντους στην τελευταία περίοδο.

Δε διαβάσαμε τις προσαρμογές του ΠΑΟΚ. Ήμασταν βιαστικοί στο να εκτελέσουμε. Έβαλαν μεγάλα προσωπικά σουτ οι παίκτες του ΠΑΟΚ και εκεί χάσαμε το μυαλό μας. Οι 12 πόντοι τα λένε όλα.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.516 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το βασικό πρόβλημα του Παναθηναϊκού: «Ένα από τα βασικά προβλήματα είναι οι δύο ομάδες, μία στην Ελλάδα, μία στην Ευρώπη. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες, η ομάδα δεν έχει κάνει προπόνηση μαζί, υπάρχουν τραυματισμοί, δεν μπορούμε να βρούμε ομοιογένεια, όμως πρέπει να βρούμε τον τρόπο να προχωρήσουμε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.