ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Νοκ άουτ ο Π. Καλαϊτζάκης- «Μέσα» ο Αγραβάνης για Ολυμπιακό

Οριστικά χωρίς του Γουόλτερς, Πονίτκα και Π. Καλαϊτζάκη θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ για τη Euroleague o Παναθηναϊκός. Μέσα ο Αγραβάνης.

Παναθηναϊκός: Νοκ άουτ ο Π. Καλαϊτζάκης- «Μέσα» ο Αγραβάνης για Ολυμπιακό

Την τελευταία του προπόνηση ενόψει του ντέρμπι τη 32ης αγωνιστικής της Euroleague με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ πραγματοποίησε την Πέμπτη, έκανε στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός.

Ωστόσο, τα προβλήματα δεν έλειψαν για το σύνολο του Χρήστου Σερέλη, καθώς ο Π. Καλαϊτζάκης παραμένει κλινήρης με αμυγδαλίτιδα, ενώ οι Πονίτκα και Γουόλτερς έμειναν εκτός αφού δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τα προβλήματα τραυματισμών.

Αντίθετα, ο Δημήτρης Αγραβάνης προπονήθηκε κανονικά και αναμένεται να βρεθεί στην αποστολή για το αυριανό ντέρμπι.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.226 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
κλέψιμο» - κάρφωμα του Γ. Αγραβάνη " />

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.