ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Ανατροπή δεδομένων στην υπόθεση Γιοκαρίνη: Η τοποθέτηση της συζύγου του (Vid)

Στα δικαστήρια, στο αυτόφωρο βρίσκεται ο τραγουδιστής Γιάννης Γιοκαρίνης ο οποίος συνελήφθη το πρωί (3/4/24) για ενδοοικογενειακή βία. Ωστόσο η σύζυγός του, μιλώντας για την υπόθεση ανατρέπει τα ως τώρα δεδομένα!

Ανατροπή δεδομένων στην υπόθεση Γιοκαρίνη: Η τοποθέτηση της συζύγου του (Vid)

Ο τραγουδιστής Γιάννης Γιοκαρίνης συνελήφθη το πρωί για ενδοοικογενειακή βία και νωρίς το μεσημέρι έφτασε στα δικαστήρια για να δικαστεί στο αυτόφωρο.

Η σύζυγός του, λίγο αργότερα εμφανίστηκε μπροστά στις κάμερες δηλώνοντας ότι έχει γίνει «η τρίχα, τριχιά».

Η σύζυγος του τραγουδιστή, πήγε στα δικαστήρια με σκοπό, όπως δήλωσε, να ανακαλέσει την καταγγελία, καθώς όπως υποστήριξε τσακώθηκε με τον άντρα της, αλλά εκείνος δεν την χτύπησε.

Έκπληξη: Το επόμενο βήμα του Κώστα Μπακογιάννη
Έκπληξη: Το επόμενο βήμα του Κώστα Μπακογιάννη 148.624 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Έχετε τσακωθεί εσείς όλοι με τις γυναίκες σας σπίτι σας»; ρώτησε τους δημοσιογράφους. Και συνέχισε:

«Έγινε ακριβώς αυτό το πράγμα. Και πήρα τηλέφωνο γιατί οι φωνές είχαν αρχίσει… έβγαιναν τα ντεσιμπέλ προς τα έξω και πήρα τηλέφωνο για να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Να γίνει μία σύσταση».

«Μου λένε ότι είναι αυτεπάγγελτο και για αυτό τραβηχτήκαμε και τραβιόμαστε μέχρι τώρα» είπε η σύζυγος του Γιάννη Γιοκαρίνη.

Στον Γιάννη Γιοκαρίνη, ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος.

Συγκεκριμένα, του ασκήθηκε δίωξη για τα πλημμελήματα της απειλής και της απόπειρας σωματικής βλάβης, με βάση το νόμο για την ενδοοικογενειακή βία και παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Τριμελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Αθηνών.

Ήταν ένας διαπληκτισμός και πήρα στις Αρχές για μία σύσταση, δεν με έπιασε από τον λαιμό»" /> Tlive»." />

Πηγή: newsit.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.