Αποστολή στην Αυστρία 2024

Οι σύγχρονες «μέθοδοι» του Αλόνσο για τον νέο Παναθηναϊκό: Βίντεο και ανάλυση πριν από προπονήσεις

Οι σύγχρονες «μέθοδοι» του Αλόνσο για τον νέο Παναθηναϊκό: Βίντεο και ανάλυση πριν από προπονήσεις

Ο Ντιέγκο Αλόνσο θέλει να περάσει τη δική του φιλοσοφία στον οργανισμό, αλλά και στον τρόπο με τον οποίο θα αγωνίζεται ο Παναθηναϊκός, ακολουθώντας συγκεκριμένες και σύγχρονες τακτικές.

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του Παναθηναϊκού με την αποστολή να βρίσκεται από τις 22 Ιουνίου στο Σλάμντιγκ της Αυστρίας προκειμένου να “χτιστεί” η ομάδα για τη νέα σεζόν.

Ο προπονητής του τριφυλλιού, Ντιέγκο Αλόνσο, είναι ένας τεχνικός με σύγχρονες σκέψεις στον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει το άθλημα και αυτό φαίνεται ήδη από τις πρώτες ημέρες τις προετοιμασίας. Εκεί ο 49χρονος Ουρουγουανός προσπαθεί να βάλει τις δικές του πινελιές στο παιχνίδι της ομάδας και να “μεταλαμπαδεύσει” τη δική του φιλοσοφία στην ομάδα.

Έτσι πριν από αρκετές προπονήσεις κάνει… βιντεοθεραπεία στους παίκτες του. Τους δείχνει βίντεο από ματς τις περασμένης σεζόν, προκειμένου να τους εξηγήσει τι θέλει να διατηρηθεί στο παιχνίδι, τι θα προστεθεί, αλλά και τι θα διαφοροποιήσει.

Πρόκειται για μια “τακτική” την οποία ακολουθεί αρκετά συχνά. Κάτι τέτοιο έγινε και πριν την απογευματινή προπόνηση. Εκεί ο Αλόνσο, συγκέντρωσε τους ποδοσφαιριστές του και δείχνοντας τους βίντεο, τους ανέλυσε τα δικά του “θέλω” και όσα επιθυμεί να εφαρμόσει στην ομάδα.

FOLLOW
Newsletter Ενημερώσου για τις πιο πράσινες ειδήσεις της ημέρας
Καθημερινά όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό και τα blogs του panathinaikos24.gr στο inbox σου.
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ