ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Ελεύθερος ο Χουγκάζ

Παρελθόν από τον Παναθηναϊκό, έπειτα από τέσσερα χρόνια αποτελεί ο Νίκος Χουγκάζ ο οποίος μένει ελεύθερος να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Παναθηναϊκός: Ελεύθερος ο Χουγκάζ

Τέλος από τον Παναθηναϊκό ο Νίκος Χουγκάζ.

Ο 23χρονος φόργουορντ μετά από τέσσερα χρόνια παρουσίας αποχωρεί από τον επτάστερο και είναι πλέον διαθέσιμος να βρει την επόμενη ομάδα του. Οι “πράσινοι” είχαν μέχρι και την Κυριακή (30/6) να ενεργοποιήσουν την οψιόν του παίκτη, κάτι το οποίο ωστόσο δεν έγινε, αφού δεν υπολογίζεται και από τον Εργκίν Αταμάν.

Ο Χουγκάζ αποκτήθηκε από τον Ιωνικό Νικαίας το 2021 και παρέμεινε δανεικός εκεί για μια σεζόν, ενώ με την επιστροφή του δεν κατάφερε να πάρει πολλή χρόνο συμμετοχής και έτσι δόθηκε εκ νέου δανεικός στο Περιστέρι, όπου και αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν.

Αυτόν τον σέντερ θέλει ο Αταμάν!
Αυτόν τον σέντερ θέλει ο Αταμάν! 26.103 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.