Γιώργος Πετρίδης

Ο κορυφαίος προπονητής της Ευρώπης στην καλύτερη ομάδα της Ευρωλίγκας!

Ο κορυφαίος προπονητής της Ευρώπης στην καλύτερη ομάδα της Ευρωλίγκας!

Ο Γιώργος Πετρίδης γράφει στο Panathinaikos24.gr για την επέκταση της συνεργασίας του Παναθηναϊκού AKTOR με τον Εργκίν Αταμάν.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR συνεχίζει να κινείται με εντυπωσιακό κομμάτι και αξιοθαύμαστη μεθοδικότητα στο κομμάτι των ανανεώσεων, προχωρώντας στην επέκταση του συμβολαίου του Εργκίν Αταμάν για 3 ακόμα χρόνια, μέχρι το 2027 δηλαδή. Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη: ο κορυφαίος προπονητής της Ευρώπης θα παραμείνει στην καλύτερη ομάδα της Ευρωλίγκας!

Ο Τούρκος τεχνικός κατάφερε κάτι απίστευτο από τη στιγμή που ανέλαβε το «τριφύλλι» το περασμένο καλοκαίρι. Κάτι που θεωρούσαμε σχεδόν ακατόρθωτο πέρσι τέτοια εποχή. Κάτι που αν μας το έλεγε κάποιος πριν από 12 μήνες, τότε μάλλον θα τον δέναμε με… ζουρλομανδύα. Να κατακτήσει δηλαδή με εμφατικό τρόπο την Ευρωλίγκα και με μια επική ανατροπή το πρωτάθλημα Ελλάδας κόντρα στον αιώνιο αντίπαλο!

Όπως είναι λογικό κι επόμενο μετά από αυτή τη μυθιστορηματική σεζόν, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποφάσισε να κρατήσει τον Αταμάν στο ΟΑΚΑ για πολλά χρόνια και ξεκίνησε τις συζητήσεις με τον ατζέντη του, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να δείξει την εμπιστοσύνη του στο έργο του έμπειρου προπονητή.

Μετά το ραντεβού όλων των εμπλεκομένων στο γραφείο του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ, προέκυψε η οριστική συμφωνία, η οποία επικυρώθηκε μέσα σε 7 μόλις λεπτά! Όσα και τα ευρωπαϊκά αστέρια του «τριφυλλιού», για να μην ξεχνιόμαστε… Κι αυτό τα λέει όλα για τη σύμπνοια που υπάρχει σε όλα τα επίπεδα του «πράσινου» οργανισμού.

Αμάν, αμάν και… Τσεντί Οσμάν!
POPULAR NOW Αμάν, αμάν και… Τσεντί Οσμάν!

Ο «επτάστερος» κατάφερε λοιπόν να διατηρήσει τον κορυφαίο προπονητή της Ευρώπης εδώ και μια πενταετία, βάσει τίτλων και διακρίσεων. Ο 58χρονος τεχνικός κατέκτησε τις 3 από τις 4 τελευταίες Ευρωλίγκες, που θα μπορούσε να είναι συν… μία, αν δεν προέκυπτε η πανδημία του κορωνοϊού. Η νοοτροπία νικητή και το πνεύμα πρωταθλητισμού που διαθέτει, αλλά και η γενικότερη τακτική του προσέγγιση, ήταν εκείνα τα στοιχεία που έπεισαν άπαντες ότι είναι ο «εκλεκτός». Άλλωστε, μην ξεχνάμε ότι δέθηκε απόλυτα με τον κόσμο της ομάδας και ταίριαξε με την ιδιοσυγκρασία όλων στον σύλλογο.

Από ‘κει και πέρα, είναι δεδομένο ότι οι πρωταθλητές Ευρώπης συνεχίζουν να βάζουν γερά θεμέλια στο οικοδόμημά τους, όπως λέγαμε και τις προηγούμενες ημέρες. Συνεχίζουν να ανυψώνουν το «σπίτι» τους και να θέτουν τις βάσεις για να χτίσουν μια νέα δυναστεία τα επόμενα χρόνια. Αυτός είναι ο στόχος και το μεγάλο όνειρο των διοικούντων και γι’ αυτό άλλωστε πράττουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να διατηρήσουν τον Παναθηναϊκό στην κορυφή.

Κατά τα λοιπά, το «τριφύλλι» ανακοίνωσε τη συνεργασία με την Globalsat για το κομμάτι που αφορά το γυάλινο, Full-led video δάπεδο, το οποίο έλαβε έγκριση από την Ευρωλίγκα και θα τοποθετηθεί στο ανακαινισμένο και υπερσύγχρονο ΟΑΚΑ. Αν μη τι άλλο, πρόκειται για μια πρωτοποριακή και εντυπωσιακή κίνηση, που θέτει πολύ ψηλά τον πήχη για όλους. Επιπροσθέτως, είναι δεδομένο ότι η συγκεκριμένη επένδυση θα ωφελήσει σε απόλυτο βαθμό και σε πολλά επίπεδα τον «επτάστερο».

Πέρα από τις εμπορικές χρήσεις του και την εκμετάλλευση σε αυτό το κομμάτι, θα ευεργετηθεί και η ομάδα σε αγωνιστικό σκέλος, καθώς μειώνει τον κίνδυνο τραυματισμών, αλλά και παρέχει ανατροφοδότηση κατά τη διάρκεια των προπονήσεων, που θα βοηθήσει τον Αταμάν, τους συνεργάτες και τους παίκτες τους…

🏀 Διάβασε όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό στο μπάσκετ

Γιώργος Πετρίδης
Γιώργος Πετρίδης Ο Γιώργος Πετρίδης είναι γεννημένος στις 7 Αυγούστου του 1983 και εργάζεται ως αθλητικός συντάκτης από το 2010. Ξεκίνησε τη δημοσιογραφική του καριέρα από τη στοιχηματική εφημερίδα Kingbet, όπου παρέμεινε για 4 χρόνια. Ακολούθησαν συνεργασίες με στοιχηματικά έντυπα και sites, όπως η εφημερίδα 12Χ, το betblog.gr, το foxbet.gr και το betonews.com. Από το 2014 συνεργάζεται με τον ΣΠΟΡFM 94,6, όπου έκανε ραδιοφωνικές μεταδόσεις αγώνων μπάσκετ. Από το 2021 ανέλαβε το ρεπορτάζ και τις μεταδόσεις του μπασκετικού Παναθηναϊκού και από το 2022 συνεργάζεται με το Panathinaikos24.gr.
FOLLOW
Newsletter Ενημερώσου για τις πιο πράσινες ειδήσεις της ημέρας
Καθημερινά όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό και τα blogs του panathinaikos24.gr στο inbox σου.
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ