CREATE IMAGE Βόλεϊ

Τρομερή ανατροπή του Παναθηναϊκού επί του ΠΑΟΚ!

Τρομερή ανατροπή του Παναθηναϊκού επί του ΠΑΟΚ!

Επική ανατροπή και μεγάλη νίκη πήρε ο Παναθηναϊκός, επικρατώντας με 3-2 σετ του ΠΑΟΚ, στο κλειστό του Μετς, στο τρίτο μεταξύ τους ημιτελικό για τα Playoffs της Volley League.

Οι «πράσινοι» παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 0-2 σετ, στη συνέχεια ανέβασαν την απόδοσή τους, πίεσαν με το σερβίς τους φιλοξενούμενους και πήραν τη νίκη. Χάρη σε αυτή τη νίκη το «τριφύλλι» παίρνει και πάλι κεφάλι στη σειρά με 2-1 νίκες και χρειάζεται μόλις μία για να πάρει την πρόκριση για τους τελικούς.

Το ματς

Στο πρώτο σετ ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που ξεκίνησε πιο δυνατά και δια χειρός Λιάφτοφ και Μούχλια πήρε προβάδισμα με 4-7. Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν με το σερβίς τους, η υποδοχή του Παναθηναϊκού αντιμετώπισε προβλήματα και έτσι η διαφορά πήγε στο -6 (11-17).Remaining Time-0:00FullscreenMute Οι γηπεδούχοι με πρωταγωνιστή τον Νίλσεν μείωσαν σε 19-23, αλλά ο «δικέφαλος» έφτασε στο 19-25 και το 0-1 στα σετ.

Στο δεύτερο σετ ο Παναθηναϊκός παρουσιάστηκε πιο συγκεντρωμένος και πήρε κεφάλι στο σκορ με 9-6 και στη συνέχεια με 15-12. Ωστόσο, ο ΠΑΟΚ αντέδρασε και πάλι μέσω του σερβίς του, προσπερνώντας 16-18. Από εκείνο το σημείο και έπειτα οι «πράσινοι» δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν και έτσι οι φιλοξενούμενοι με 21-25 έκαναν το 0-2 στα σετ.

Παναθηναϊκός: Ντύνεται ξανά στα πράσινα ο Ανδρεόπουλος!
POPULAR NOW Παναθηναϊκός: Ντύνεται ξανά στα πράσινα ο Ανδρεόπουλος!

Στο τρίτο σετ οι δύο ομάδες πήγαιναν χέρι-χέρι στο σκορ (5-5, 11-11). Ο Παναθηναϊκός άρχισε να βρίσκει ρυθμό από σερβίς, πιέζοντας με τον Γκάσμαν την υποδοχή του ΠΑΟΚ, που έμεινε πίσω με 16-14. Οι «φιλοξενούμενοι σχετικά γρήγορα ισοφάρισαν σε 18-18με τον Μούχλια, αλλά και πάλι το καλό σερβίς των γηπεδούχων μίλησε και με μπροστάρη των Βαν Γκάρντενερ ο Παναθηναϊκός ξέφυγε με 23-18 και με 25-21 πήρε το σετ μειώνοντας σε 1-2.

Στο τέταρτο σετ οι «πράσινοι» έχοντας την ψυχολογία με το μέρος τους προηγήθηκαν με 8-4 και 12-7 με τον Βουλκίδη να ανεβάζει την απόδοσή του, όπως και τον Γκάσμαν, ο οποίος συνέχισε την καλή δουλειά από τη γραμμή των 9 μέτρων. Ο ΠΑΟΚ βρήκε και πάλι τις λύσεις να ισοφαρίσει σε 13-13, αλλά ο Παναθηναϊκός εκμεταλλευόμενος κάποια λάθη των αντιπάλων του πήγε ξανά στο +3 (17-14). Ο ΠΑΟΚ σιοφάρισε και πάλι (18-18), αλλά οι γηπεδούχοι ξέφυγαν με 22-19 με τον Νίλσεν και με 25-23 πήραν το σετ στις λεπτομέρειες, ισοφαρίζοντας σε 2-2.

Το ματς οδηγήθηκε στο τάι μπρέικ. Εκεί ο Παναθηναϊκός αφού προηγήθηκε 6-3, διατήρησε τη διαφορά έως την αλλαγή των πλευρών (8-5). Γκάσμανκαι Νίλσεν ήταν οι πρωταγωνιστές για το 11-7 των «πρασίνων», που στη συνέχεια διαχειρίστηκαν άψογα το προβάδισμά τους φτάνοντας στο 15-9 και παίρνοντας τη νίκη με 3-2 σετ.

🏐 Διάβασε όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό στο Βόλεϊ

FOLLOW
Newsletter Ενημερώσου για τις πιο πράσινες ειδήσεις της ημέρας
Καθημερινά όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό και τα blogs του panathinaikos24.gr στο inbox σου.
ΕΓΓΡΑΦΗ
Απόρρητο