ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ξεπερνούν τις 100.000 ευρώ οι ζημιές στη Λεωφόρο!

Ολοκληρώθηκε η καταγραφή των ζημιών που προκλήθηκαν το περασμένο Σάββατο (21/11) στο «Απόστολος Νικολαΐδης», με τον Παναθηναϊκό να... βάζει βαθιά το χέρι στη τσέπη για την πλήρη αποκατάσταση τους.

Ξεπερνούν τις 100.000 ευρώ οι ζημιές στη Λεωφόρο! | panathinaikos24.gr

Ένα αρκετά μεγάλο ποσό θα κληθεί να πληρώσει ο Παναθηναϊκός, προκειμένου να αποκαταστήσει τις φθορές που προκλήθηκαν στο «Απόστολος Νικολαΐδης» κατά τη διάρκεια των επεισοδίων το περασμένο Σάββατο(21/11) ..

Πολύς κόσμος στη Λεωφόρο
Πολύς κόσμος στη Λεωφόρο 4.935 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σύμφωνα, με την εφημερίδα «Live Sport», οι άνθρωποι του συλλόγου έκαναν απολογισμό των ζημιών και κατέληξαν πως για να  γίνει η πλήρης αποκατάσταση   του γηπέδου θα πρέπει να πληρώσουν  περισσότερα από 100.000 ευρώ.

Επίσης, πρέπει να καθαριστεί ο χλοοτάπητας, αφού έχει πολλά αντικείμενα που έχουν μείνει από τις συμπλοκές και εάν παραμείνουν, θα δημιουργήσουν κινδύνους για τη σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών

Να σημειωθεί, πως οι αποκατάσταση των ζημιών αφορά τα καθίσματα που ξηλώθηκαν από τις εξέδρες, το σύρμα και το δίχτυ της θύρας 13 που καταστράφηκε, καθώς και τις ζημιές που προκλήθηκαν στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και τις θύρες 1 και 12 στις οποίες διαλύθηκαν τα πλέξι γκλας.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

HIGHLIGHTS

READ MORE

close