ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πρωινή προπόνηση

«Ψάξτε το κενό»

Με ασκήσεις κατοχής και πίεσης, ολοκληρώθηκε η σημερινή πρωινή προπόνηση του Παναθηναϊκού στο Τέχελεν.

«Ψάξτε το κενό»

Με πρωινή προπόνηση συνέχισαν την προετοιμασία τους οι «πράσινοι», με τους Κουτρουμπή (χτύπημα στη γάμπα), Μπουμάλ (ενοχλήσεις στον προσαγωγό) και Μέστο («βαριά» πόδια) να πηγαίνουν στο γυμναστήριο για αποφόρτιση, χωρίς να ακολουθήσουν το πρόγραμμα της ομάδας.

Λίγο μετά το «κορόιδο» στο ζέσταμα, κάτι παρόμοιο έγινε και με τους Ζέκα, Ιβανόφ, Λέτο, Λουντ και Βιγιαφάνιες αφού ο Αντρέα Στραματσόνι έδωσε εντολή και τους «έστειλε» για αποφόρτιση και γυμναστήριο.

Ο Ιταλός τεχνικός έδωσε έμφαση σε ασκήσεις κατοχής και πίεσης, χωρίζοντας τους ποδοσφαιριστές του σε δύο ομάδες και δίνοντας συνέχεια οδηγίες για το τι πρέπει να κάνουν στο χορτάρι.

«Να πηγαίνουμε εκεί που υπάρχει χώρος. Που είναι ο χώρος; Που είναι το κενό; Ψάξτε το. Αποφασίστε γρήγορα και σωστά στις πάσες σας…», ήταν μερικές από τις ατάκες του «Στράμα» προς τους παίκτες του.

ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ: Βλαχοδήμος, Μαρινάκης, Χουλτ, Ευαγγέλου, Μολέδο, Αμπεΐντ, Ιμπάρμπο

ΠΡΑΣΙΝΟΙ: Χατζηγιοβάννης, Χουχούμης, Μίγγος, Στάικος, Αγγελόπουλος, Μπουζούκης, Μαυρομάτης.

Ο Στραματσόνι εξηγούσε εκτός από τα αγγλικά και στα ιταλικά για να καταλαβαίνει απόλυτα τις οδηγίες και ο Ιμπάρμπο

Τελευταία άσκηση για τους ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού», οι ίδιες ομάδες να αλλάξουν πέντε φορές τη μπάλα χωρίς να την κλέψει ο αντίπαλος και να σκοράρει, χωρίς να σκάσει η μπάλα στο έδαφος πριν περάσει τη γραμμή. Μετρούσε ο βοηθός του Στράμα, ο Ντανέζι το σκορ και νίκησαν 2-0 οι «πορτοκαλί» με δύο γκολ του Βλαχοδήμου.

Το πρόγραμμα έκλεισε με συνεχόμενα σπριντάκια.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE