Ο Σωτήρης Πανταλέων γράφει στο panathinaikos24.gr για τη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, αναφέρεται στο PAO ALIVE και στέλνει τις ευχές του για καλά Χριστούγεννα.

Πρώτα απ’ όλα θα ήθελα να ευχηθώ σ’ όλους καλά Χριστούγεννα και καλή χρόνια και πάνω απ’ όλα υγεία, πράγμα ιδιαίτερα σημαντικό για όλους και ιδιαίτερα για εμάς τους αθλητές.

Η χρόνια που μας πέρασε ήταν μεταβατική για την ομάδα βόλεϊ αλλά και γενικότερα για τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό. Πλέον όλα τα τμήματα έχουν αρχίσει να ανακάμπτουν και φυσικά σημαντικό ρόλο σ’ αυτό έχει παίξει η νέα διοίκηση της ομάδας. Τα πρώτα βήματα έχουν ήδη γίνει και με την βοήθεια του Δημήτρη Γιαννακόπουλου ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός μεγαλώνει.

Εμείς στο βόλεϊ όσο περνάει ο καιρός γινόμαστε όλο και καλύτεροι. Απόδειξη αυτού είναι η γενικότερη εικόνα μας αλλά και το γεγονός ότι βρισκόμαστε στην δεύτερη θέση του Πρωταθλήματος ενώ έχουμε καταφέρει να προκριθούμε και στον τελικό του League Cup.

Ήθελα να πω όμως και δυο λόγια και για την προσπάθεια που γίνεται με το PAO Alive. Πρέπει να στηρίξουμε αυτό το εγχείρημα ώστε να μπορέσουμε να ξαναδούμε τον Σύλλογο Μεγάλο, που όλοι αγαπούμε να γίνεται ξανά αυτό που ήταν.

Χρόνια πολλά σ’ όλους και θα τα ξαναπούμε,

Σωτήρης Πανταλέων

➡️ Γράψε το σχόλιο σου