ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Καλύτερος του Μέσι και του Ροναλντίνιο στα φάουλ ο Ετσεμπαρία (Vids)

Τα εξαιρετικά του «χτυπήματα» επιβεβαιώνει ο Μπενιάτ Ετσεμπαρία που βρίσκεται στο στόχαστρο του Τσάβι Ρόκα για τον Παναθηναϊκό.

Παναθηναϊκός: Καλύτερος του Μέσι και του Ροναλντίνιο στα φάουλ ο Ετσεμπαρία (Vids)

Ο 33χρονος Ισπανός αμυντικός-μέσος βρίσκεται σε περίοπτη θέση στο μεταγραφικό πλάνο των Ρόκα και Πογιάτος για τον Παναθηναϊκό της ερχόμενης σεζόν.

Ο Βάσκος ποδοσφαιριστής έχει «φτιάξει» το όνομά του στη La Liga, με τις φανέλες των Μπέτις και Αθλέτικ Μπιλμπάο και ένα βασικό χαρακτηριστικό του είναι τα εξαιρετικά «χτυπήματα» που διαθέτει.

Μάλιστα, μετά από σχετική έρευνα ο Ετσεμπαρία κατέκτησε την πρώτη θέση σε αποτελεσματικότητα, αφήνοντας πίσω του παίκτες παγκόσμιας κλάσης, όπως ο Μέσι και ο Ροναλντίνιο.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 5.711 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στα βίντεο που ακολουθούν είναι ενδεικτική η αποτελεσματικότητά του, κάτι που θα κάνει πιο εντυπωσιακή την ενδεχόμενη μεταγραφή του στο «τριφύλλι», εκεί όπου κακά τα ψέματα ο Παναθηναϊκός πάσχει τα τελευταία χρόνια, αν αναλογιστεί κανείς τους κατά καιρούς σπεσιαλίστες, που πέρασαν από τα γήπεδα φορώντας την «πράσινη» φανέλα.

Δείτε τα βίντεο

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.