ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Κάτας: «Άσχημη και απογοητευτική εμφάνιση»

Στα δυο πρόσωπα του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε ο Οντετ Κάτας, στις δηλώσεις του μετά την ήττα από την Άλμπα Βερολίνου.

Κάτας: «Άσχημη και απογοητευτική εμφάνιση»

Στα δυο πρόσωπα του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε ο Οντετ Κάτας, στις δηλώσεις του μετά την ήττα από την Άλμπα Βερολίνου.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού είπε: «Στο πρώτο μέρος κάναμε καλή δουλειά στην άμυνα. και εξίσου καλά στην επίθεση. Στο δεύτερο μέρος ήταν εντελώς διαφορετικά τα πράγματα. Δεν είχαμε συγκέντρωση. Κάποιοι παίκτες ήταν κουρασμένοι και λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό. Όλα έχουν να κάνουν με τη νοοτροπία. 

Μπορούσαμε να παίξουμε καλύτερα ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Πάντα μπορούμε να βρίσκουμε δικαιολογίες, ειδικά με όσα συνέβησαν τις τελευταίες 2-3 εβδομάδες. Κάποιοι παίκτες ήταν κουρασμένοι, δεν γυρίσαμε τη μπάλα σωστά. Είναι μια πολύ άσχημη εμφάνιση και απογοητευτική ταυτόχρονα».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 54.209 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...