ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Panathinaikos Stars

Κρος – Blog: «Μοναδικές οι στιγμές που ζήσαμε – Πάμε τώρα για το πρωτάθλημα»!

Η Τζένιφερ Κρος μέσα από το blog της στο Panathinaikos24.gr γράφει για την κατάκτηση του Κυπέλλου, ευχαριστεί τον κόσμο για την στήριξη ενώ στέλνει και το δικό της μήνυμα ενόψει πρωταθλήματος.

Κρος  - Blog: «Μοναδικές οι στιγμές που ζήσαμε - Πάμε τώρα για το πρωτάθλημα»!

«Καλησπέρα σας,

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενες που καταφέραμε να κερδίσουμε αυτον τον τίτλο. Έναν τίτλο που τον είχε ανάγκη τόσο πολύ αυτή η ομάδα, αλλά και ο σύλλογος γενικότερα. Η κατάκτηση του Κυπέλλου αποτελεί μια πρώτη… δικαίωση των κόπων μας τη φετινή σεζόν. Είμαστε περήφανες γι΄ αυτό που καταφέραμε, καθώς είναι ένας τίτλος που έρχεται μετά από πολλά χρόνια.

Φυσικά, οι στόχοι δεν τελειώνουν εδώ. Θα χαρούμε αυτή την κατάκτηση, αλλά θα ξεκινήσουμε άμεσα την προετοιμασία μας για τα επόμενα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Θέλουμε πολύ να πάρουμε και το πρωτάθλημα και θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να το κατακτήσουμε. Θα συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά, προκειμένου στο τέλος της σεζόν να πανηγυρίσουμε γι΄ άλλη μία φορά.

Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον κόσμο μας. Η παρουσία τους έκανε τις στιγμές που ζήσαμε ιδιαίτερα ξεχωριστές. Αξίζουν ένα μεγάλο μπράβο, γιατί βρίσκονται πάντα στο πλευρό του συλλόγου. Παιδιά είστε πραγματικά οι καλύτεροι και θέλω να σας υποσχεθώ ότι θα δώσουμε ότι έχουμε και δεν έχουμε για να ολοκληρωθεί η σεζόν με δύο τίτλους.

Θα τα ξαναπούμε,

Τζένιφερ»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE