ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Τάσος Νικολογιάννης

Καληνύχτα με το… καλημέρα του 2021

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει στο Panathinaikos 24.gr, για το αναμενόμενο 0-0 με τον Αστέρα και την τελειωμένη χρονιά για τον Παναθηναϊκόμετά τα εγκληματικά λάθη που έχουν γίνει.

Καληνύχτα με το… καλημέρα του 2021

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει στο Panathinaikos 24.gr, για το αναμενόμενο 0-0 με τον Αστέρα και την τελειωμένη χρονιά για τον Παναθηναϊκόμετά τα εγκληματικά λάθη που έχουν γίνει.

Δεν θα σταθώ πολύ σε αυτό το 0-0 με τον Αστέρα στην Λεωφόρο. Η εικόνα της ομάδας δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερη, όταν παίζει χωρίς Μαουρίσιο, Κουρμπέλη, Βιγιαφάνιες στην μεσαία γραμμή, χωρίς Μακέντα για 75 λεπτά και με τον αριστεροπόδαρο Χουάνκαρ να παίζει δεξί μπακ λόγω της απουσίας του Σάντσες. Και αν δεν ήταν και ο Διούδης μπορεί η ομάδα να έχανε κιόλας από τον Αστέρα. Είχε και ο Παναθηναϊκός τις ευκαιρίες, τις λίγες ευκαιρίες του, αλλά γκολ δεν βρήκε. Με το καλημέρα του 2021 ο Παναθηναϊκός είπε… καληνύχτα στον τελευταίο στόχο, που είχε για το πρώτο μισό της νέας χρονιάς την έξοδο στην Ευρώπη. Από το πρωτάθλημα το ξεχνάμε και από το κύπελλο με αυτή την εικόνα, που παρουσιάζει γενικά η ομάδα, πάλι το ξεχνάμε. Συγγνώμη, αλλά δεν θα σας κάνω την χάρη να σας πω, ότι φταίει για όλα ο Μπόλονι. Ναι έχει κάνει λάθη ο Μπόλονι και μάλιστα χοντρά λάθη, όπως η εννιαήμερη άδεια, που την πλήρωσε η ομάδα, αλλά και οι κακές αλλαγές, που έκανε και κόντρα στον Αστέρα, όταν έβαλε τον φορ Ιωαννίδη εξτρέμ, άφησε για 75 λεπτά στην κορυφή της επίθεσης τον περιπατητή Καρλίτος και θυμήθηκε τον Μακέντα στο τελευταίο τέταρτο.

Ο Μπόλονι, όμως δεν φταίει, για το γεγονός, ότι ο Ρόκα με την ανοχή Αλαφούζου έφερε δεξί μπακ με πρόβλημα υγείας και ακόμα δεν τον έχουμε δει και παίζει μπακ δεξιά με ανάποδο πόδι. Ο Μπόλονι δεν φταίει, για όσους έφερε ο Ρόκα το καλοκαίρι, που είναι ο ένας χειρότερος από τον άλλον με λίγες εξαιρέσεις. Και τους έφερε ο Ρόκα με τις ευλογίες Αλαφούζου. Τα καλοκαιρινά «εγκλήματα» πληρώνει ο Παναθηναϊκός στην διάρκεια της σεζόν και θα συνεχίσει να τα πληρώνει. Και μέσα σε όλα την ομάδα την χτύπησε και ο covid-19. Για να γίνει αυτό η ομάδα… προκάλεσε την τύχη της. Εννιαήμερη άδεια, για… μπόνους του Μπόλονι στους παίκτες, που έχουν την ομάδα μεταξύ πέμπτης και έκτης θέσης, εκδρομούλες στο εξωτερικό και φυσικά μεγάλωσε το ρίσκο να έρθει ο covid-19 στο Κορωπί και ήρθε. Την ίδια ώρα που ο Μπόλονι έδινε άδειες στους παίκτες ο Αλαφούζος και οι συνεργάτες του παρακολουθούσαν τις εξελίξεις λες και είναι απλοί παρατηρητές. Και ο Παναθηναϊκός έχει καταντήσει… ξέφραγκο αμπέλι και ο καθένας κάνει, ότι γουστάρει…

Οποιος σήμερα λέει, ότι για όλα αυτά, που συμβαίνουν φέτος φταίει ο Μπόλονι φοβάται ;h δεν θέλει να πει το όνομα του κύριου υπεύθυνου, που είναι ο Γιάννης Αλαφούζος. Οσο υπάρχει αυτός να κάνει κουμάντο στον Παναθηναϊκό, καληνύχτα Παναθηναϊκέ μου.

*Φώτα ήρθαν από την Ολλανδία, χόρτα από την Ιταλία, αλλά ο αγωνιστικός χώρος ήταν στα ίδια χάλια. Μετά το ΟΑΚΑ παρακολουθούμε την ίδια ιστορία στην Λεωφόρο. Ολημερίς το χτίζανε το βράδυ γκρεμιζόταν.

*Όλα καλά παιδιά. Θα φέρει ο Αλαφούζος τον παικταρά τον Ζε και άλλον έναν παικταρά στα χαφ και το καλοκαίρι θα αλλάξει όλη την ομάδα, για να είναι του χρόνου τέτοια εποχή πάλι πέμπτος…

*Μακάρι να πάνε όλα καλά και οι τέσσερις, που είναι θετικοί στον covid-19, να το ξεπεράσουν το συντομότερο και τις επόμενες ημέρες να αποδειχθεί, ότι δεν υπάρχει άλλο κρούσμα για την ομάδα. Πάντως στα ματς με Απόλλωνα, Λάρισα κανείς από τους τέσσερις δεν θα παίξει.

*Χίλια δίκια έχει ο Μπόλονι, όταν δηλώνει, ότι η Σούπερ Λίγκα θα έπρεπε να αναβάλει το ματς, αφού ο Παναθηναϊκός είχε πέντε κρούσματα, όπως θέλει το πρωτόκολλο με την διαφορά, ότι ο Μαουρίσιο είναι στην Βραζιλία. Τυπικά η Λίγκα δεν μπορούσε να το αναβάλει (ο Μαουρίσιο είναι εκτός Ελλάδας) ουσιαστικά θα μπορούσε και είχε δίκιο ο Μπόλονι. Και όλα αυτά με τον πρόεδρο της Λίγκα να είναι ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ο Λεωνίδας Μπουτσικάρης.

Τάσος Νικολογιάννης
Τάσος Νικολογιάννης Eχει περάσει σχεδόν όλη του την ζωή στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού. Από μικρός ήθελε να ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία και όταν αποφοίτησε από το εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας ξεκίνησε την καριέρα του στον «ΦΙΛΑΘΛΟ» το 1984. Αφού πέρασε από το ρεπορτάζ Πειραϊκών, Β΄Εθνικής και διαιτησίας, το καλοκαίρι του 1986, το όνειρό του έγινε πραγματικότητα! Ανέλαβε το ρεπορτάζ του «τριφυλλιού», το οποίο ακολουθεί μέχρι και σήμερα, σε μια πορεία γεμάτη ειδήσεις, πολλά γραπτά, πολλές χαρές, αλλά και λύπες και αμέτρητα ταξίδια! Το 2003 έφυγε από τον «ΦΙΛΑΘΛΟ» και πήγε στο «SPORTIME». Δυο χρόνια αργότερα πήρε…μεταγραφή για τη «SPORTDAY», και το 2015 πήγε στην «ΠΡΑΣΙΝΗ», ενώ από το 2021 συνεργάζεται με το SDNA.GR. Από το 2000 και μετά πήγε στον ΣΠΟΡ FM 94.6 με διάλλειμα τριών ετών όπου μεταπήδησε στο SPORT24 Radio. Στο PANATHINAIKOS24.gr γράφει με στόχο την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση για τους φίλους του Παναθηναϊκού. Είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ και του ΠΣΑΤ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.