Ποδόσφαιρο

A Bola: «Ο Παναθηναϊκός επιχειρεί να δελεάσει τον Ιωαννίδη με νέο πλουσιοπάροχο συμβόλαιο»

A Bola: «Ο Παναθηναϊκός επιχειρεί να δελεάσει τον Ιωαννίδη με νέο πλουσιοπάροχο συμβόλαιο»

Νέο δημοσίευμα για το μέλλον του Φώτη Ιωαννίδη.

Πολλές πιθανότητες για να καταφέρει να αποκτήσει το Φώτη Ιωαννίδη έχει η Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν τα πορτογαλικά Μέσα σε σημερινά τους ρεπορτάζ.

Παρά τις συνεχόμενες αρνητικές απαντήσεις του Παναθηναϊκού στα «λιοντάρια», η «A Bola» αναφέρει πως πλέον ο ανταγωνισμός έχει μειωθεί, αφού τόσο η Μπολόνια όσο και η Ίπσουιτς, οι οποίες ενδιαφέρθηκαν για τον 24χρονο επιθετικό, έχουν πλέον στραφεί σε άλλους στόχους.

Μάλιστα, στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται πως ο πλέον ο μοναδικός αντίπαλος για την Σπόρτινγκ Λισσαβώνας είναι ο Παναθηναϊκός που είναι σε επαφές με την πλευρά του Ιωαννίδη για την υπογραφή νέου συμβολαίου με πολύ καλύτερους όρους απ’ ότι υπάρχουν στο τρέχον συμβόλαιο. Ωστόσο, υπογραμμίζεται πως ακόμα και έτσι ο Φώτης Ιωαννίδης έχει πειστεί για… αλλαγή σκηνικού!

Η A Bola αναφέρει χαρακτηριστικά: «Με την Μπολόνια να απομακρύνεται από τον Ιωαννίδη, ο μεγαλύτερος ανταγωνιστής της Σπόρτινγκ είναι τώρα ο Παναθηναϊκός, που κάνει τα πάντα για να κρατήσει τον Έλληνα διεθνή. Σύμφωνα τα όσα έχει μάθει η A Bola, μετά την απόρριψη της τελευταίας πρότασης των “λιονταριών” (20 εκατ. ευρώ και 3 εκατ. μπόνους), ο Γιάννης Αλαφούζος προσπαθεί να δελεάσει τον επιθετικό με μια ανανέωση συμβολαίου, που περιλαμβάνει μεγάλη αύξηση αποδοχών, που θα καταστήσει τον Ιωαννίδη ως έναν εκ των πιο ακριβοπληρωμένων παικτών, με 1,6 εκατ. ευρώ ετησίως.

Σούπερ έκπληξη: Η απόλυτη ανατροπή με Ζίγες!
POPULAR NOW Σούπερ έκπληξη: Η απόλυτη ανατροπή με Ζίγες!

⚽ Διάβασε όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό στο ποδόσφαιρο

FOLLOW
Newsletter Ενημερώσου για τις πιο πράσινες ειδήσεις της ημέρας
Καθημερινά όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό και τα blogs του panathinaikos24.gr στο inbox σου.
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ