ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Προτάθηκε ο Μπάρτος Ρουμάνιακ

Ο Παναθηναϊκός συνδέεται με τον 30χρονο αμυντικό, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Παναθηναϊκός: Προτάθηκε ο Μπάρτος Ρουμάνιακ

Ο Παναθηναϊκός συνδέεται με την περίπτωση του Μπάρτος Ρουμάνιακ, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν δημοσιεύματα από την Πολωνία. Ο Ρουμάνιακ είναι 30 ετών και πριν από λίγες ημέρες έμεινε ελεύθερος από την Κίελτσε, αναζητώντας τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα πολωνικά ΜΜΕ, ο εν λόγω ποδοσφαιριστής προτάθηκε από τον ατζέντη του σε αρκετούς συλλόγους, μεταξύ αυτών και ο Παναθηναϊκός. Ο Ρουμάνιακ, διακρίνεται για το δυναμικό του παιχνίδι στην άμυνα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...